Miss Mags, Tag
5

Tag: Mijn Alfabet

Het is een hele tijd geleden dat ik echt weer iets over mezelf als persoon heb geschreven. Het leek me daarom leuk om weer een tag te doen, waarbij jullie weer wat meer over mij te weten komen. Vandaar dat ik de tag mijn alfabet vandaag voor jullie heb. Het kan zijn dat je misschien al sommige dingen wist, of misschien kom je achter dingen die je totaal niet had verwacht.

Het is de bedoeling met deze tag dat je bij iedere letter van het alfabet antwoord geeft, en daarbij natuurlijk ook eerlijk bent. Nou daar gaan we …

Age: 23 .. euhm nee hoor ik ben 33 .. Sommige schatten me jonger en er zijn ook mensen die me ouder schatten. Ik vind het zelf nooit echt fijn om er na een jaar weer een jaartje bij te tellen.. Maar het hoort bij het leven. Natuurlijk zeg ik veel liever dat ik nog begin 20 ben hahaha…

Best friend: Klink misschien vreemd, maar ik beschouw onze honden als mijn beste maatjes. Wat zou ik ze missen… ze zijn zo trouw aan mij en mijn vriend. Het zijn schatten van honden. Onze Bas, een grote vuilnisbak van 11 jaar oud, en Bob een kruising tussen een border collie en een labrador / munsterlander die 1,5 jaar oud is. Aangezien ik vanuit huis werk heb ik de hele dag Bob om me heen, Bas gaat namelijk iedere dag trouw met het baasje mee naar zijn bedrijf, dat is hij al jaren gewend.

Chore you hate: Strijken als ik echt ergens een hekel aan heb dan is het wel strijken… Ik zeg ook iedere keer dat ik de mand met strijk niet te vol laat lopen, nadat ik alles weer heb weg gewerkt ..Maar op de één of andere manier komt het daar gewoon niet van … Hoop nog steeds dat de strijkwas vanzelf oplost .. maar dan kan ik lang wachten denk ik hahaha.

Dreamhouse: Mijn droomhuis staat ergens aan zee in een warm land met een veranda .. Oke oke .. nu niet meteen weg dromen … Mijn droomhuis is een huis in bezit hebben met mijn vriend, lekker moderne meubels, veel ruimte met een open keuken. Een hele mooie gezellige serre en alles erg ruimtelijk ingericht. Het liefst een oude boerderij, meet veel grond er om heen.

Essential start of your day: Koffie .. Ik wordt wakker , sta op en ga naar beneden en het eerste wat ik doe is koffie zetten. Dan als vriendlief klaar is met douchen gaan we even genieten van een bakkie koffie op de bank en kijken het nieuws. Daarna gaat hij de deur uit .. en ik ga verder met mijn dag.

Favorite color: Eerlijk gezegd heb ik niet een speciale favoriete kleur. Ik ben dol op vrolijke kleurtjes, kwa kleding wil ik vaak kiezen voor “veilige” kleuren, zoals beige, bruin en zwart, maar de laatste jaren is dat ook meer naar kleurrijk gegaan.

Gold or silver: Zilver, goud staat mij niet.. natuurlijk heb je ook wit goud, dat staat me dan weer wel. Ik ben geen goudkleurig type in ieder geval.

Height: Ik ben niet al te groot ik ben iets van 1,62 m. En heb ik totaal geen moeite mee trouwens. Ben niet anders gewend hahaha.

Instruments I play: Ik speel op dit moment geen instrumenten, maar ik kan keyboard en klarinet spelen. Ik heb eigenlijk altijd wel willen leren drummen of gitaar willen leren spelen en wie weet ga ik dat ook nog doen ook…

Job Title (most recent): Ondernemer.. Aangezien ik op meerdere vakgebieden bezig ben is dit de makkelijkste beschrijving. Ik heb namelijk een eigen bedrijf, waarvoor ik me inzet op verschillende gebieden. Ik ben grafisch vormgever voor geprinte media en digitale media. Ik maak websites, ik doe voor een bedrijf customer support en ik doe aan websitemanagement. Bij dat laatste hoor ik jullie denken … Er zijn bedrijven en/of mensen die een website hebben, maar niet de tijd hebben om de website up to date te houden. Zoals updates, teksten die aangepast moeten worden etc … deze bedrijven / mensen kunnen mij dan weer inhuren. Daarnaast heb ik ook nog een eigen webwinkel in muurstickers die ik zelf maak.

Kids: Nog niet, is wel een wens … Ben dol op kinderen en mijn vriend gelukkig ook.

Life is incomplete without: Onze honden en mijn vriend

Bob en Bas in hun eigen hondenstoel ;-)

Bob en Bas in hun eigen hondenstoel 😉


Music that you always listen to:
Radio 538, ik heb niet een bepaalde stijl waar ik naar luister. Op dit moment staat dagelijks radio 538 aan.

Nickname: Mags, Mar en Maggie dit zijn de meest gebruikte nicknames die ik heb. Mijn naam Margareth is vaak wat lastig en te lang dus korten mensen het vaak in.

Overnight hospital stays: Euhm vroeger ivm navelbreuk, en enkele jaren geleden een paar keer ivm mijn darm.

Phobias or fears: Spinnen, muizen en bijen/wespen en eigenlijk alles wat maar klein is en kruipt (nee geen baby’s haha). Het maakt niet uit hoe klein een spin is, ik roep mijn vriend om het weg te halen. Ben ik alleen thuis, probeer ik het met de stofzuiger… ik ben echt panisch .. Bijen, ik weet ze doen niets als je hun ook niets doet, maar toen ik een jaar of 13 was ben ik eens met een vriendin over een bijen/wespen nest gelopen en her resultaat was ongeveer 17 steken alleen al op mijn hoofd.  Ugh, krijg gewoon al kriebels als ik eraan denk.

Quote from a movie: “Life is like a box of chocolates… you never know what you’re gonna get.” Forrest Gump .. En het klopt nog ook ..

Reason to smile: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd zeg ik wel vaker … Maar op dit moment geeft het vooruitzicht van vakantie en het mooie weer wat er voorspeld is voor aankomen weekend me echt een lach op mijn gezicht.

Siblings: Tja nee … Ik ben enigst kind .. Ik vond dat vroeger niet altijd even leuk, maar ik weet ook dat ik omdat ik enigst kind was erg verwend werd door mijn ouders en familie.

Time you wake up: Iedere doordeweekse dag wordt ik wakker zo ongeveer tussen 7 uur en kwart over 7. Op Zaterdag is dat meestal een half uurtje later en op zondag net wanneer ik wakker word. Op doordeweekse dagen en zaterdagen zetten wij de wekker en op zondag niet.

Underwear: Bh en een fijne slip. Ik ben niet dol op strings, ik vind dat totaal niet lekker zitten.

Very important date this year: Er zijn een aantal dagen in het jaar die belangrijk zijn, omdat er mensen zijn overleden die ons dierbaar zijn. Hun verjaardagen, dagen dat deze zijn overleden etc .. Maar een dag waar ik dit jaar echt naar uit kijk is 3 augustus. Dan gaan we namelijk samen met onze honden op vakantie.

Worst habit: Nagelbijten .. Ik vind het zelf ook echt verschrikkelijk en ben nu bezig met poging 645  om er vanaf te komen. En deze keer gaat het lukken. Ik heb zelf ook een diploma nagelstyling, en weet hoe het belangrijk is om verzorgende nagels te hebben. Ik heb daarom meestal ook kunstnagels, maar zodra ze eraf zijn, kan ik niet van mijn eigen nagels afblijven. Terwijl ik totaal geen behoefte heb om aan mijn kunstnagels te gaan lopen bijten.

X-ray’s you’ve had done: Genoeg en te veel om op te noemen.

Yummy food you make: Ik ben totaal geen keukenprinses, ik geef eerlijk toe dat mijn vriend beter kookt dan ik. En dat komt omdat hij koken ook echt leuk vind om te doen. In mijn ogen zou hij echt een restaurant kunnen beginnen. Maar als ik dan toch iets moet kiezen wat lekker is wat ik maak is pasta.

Zoo animal: Aapjes en olifanten  en vind het ook mooi om naar vissen te kijken. Dan bedoel ik vissen in een zeeaquarium. Bij ons in huis komt er ooit ook nog een zeeaquarium, ben alleen nog aan het kijken waar en hoe groot etc.

 

Zo dit was mijn alfabet, hopelijk vonden jullie het leuk om weer eens iets persoonlijks te lezen over mij. En zo weer wat meer dingen te weten te komen over wie Miss Mags nu eigenlijk is.

Wat is jouw alfabet?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
5 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge