Miss Mags, Tag
4

Tag: Hoe Fake ben ik ?

Ik heb deze tag op verschillende blogs voorbij zien komen en ik dacht deze ga ik ook eens doen en vandaag is het zo ver. Ik vind het leuk om wat meer van mezelf te melden door middel van tags.  Zo leren jullie steeds een beetje meer Miss Mags kennen (of dat goed of slecht is , dat is aan jullie hahaha )

Hieronder dus enkele vragen waar ik eerlijk antwoord op ga geven. Sommige antwoorden hadden jullie misschien niet verwacht en sommige misschien wel. Maar ik zal in ieder geval eerlijk antwoord geven. En dan kunnen we starks zien of jullie dit gedacht hadden of niet. hahaha Lets Go !

 

Heb je ooit aan cosmetische chirurgie gedaan?
Nee, niet echt. Tenzij je vind dat het weghalen van een moedervlek aan de zijkant van je gezicht ook mee telt. Ik zou niet echt iets aan mezelf willen veranderen. Ja misschien die extra kilo’s, maar die kunnen ook op een andere manier weg.

Gebruik je valse wimpers?
Nee ik heb nog nooit valse wimpers gebruikt, aantal jaren geleden wel geprobeerd, maar dat was echt een regelrechte ramp. Ik liep echt voor paal, dat ik ze er eigenlijk meteen van af had moeten halen.

Draag je extensions?
Nee, ook heb ik dit nog nooit gedaan. Zat er een hele tijd geleden wel eens aan te denken. Maar ben blij dat mijn haren weer wat korter zijn.

Gebruik je elke dag make-up?
Jaren gebruik ik iedere dag zo ie zo mascara zonder ga ik de deur niet uit. En de laatste tijd maak ik me ook wel eens op ook al hoef ik deur niet eens uit.

Zou je een cosmetische operatie overwegen?
Euhm … nee niet echt.. er kunnen toch veel risico’s aan vast zitten. En je zit daarna ook weer een tijdje in de lappenmand dus ook daar heb ik niet echt veel behoefte aan.

Kun jij zonder make-up?
Ja hoor, het is niet het einde van de wereld voor me als er geen make-up meer zou zijn. Ik zou het wel missen dat wel.

Draag je kunstnagels?
Nee, niet op dit moment. Wel erg veel gehad. Maar dat heeft ook te maken dat ik zelf nagelstyliste ben geweest, wat ik dus niet meer doe. Maar binnen kort laat ik weer een set zetten.

Verf je je haren?
Wel erg veel gedaan mijn haren verven. Ik ben van nature heel licht blond, en heb ze in alle kleuren gehad. Zelfs een keer roze.  Maar ik heb nu besloten om ze nooit meer te verven. Mijn haren hebben er te veel van geleden, en waarom zou ik ze verven als ik eigenlijk wel blij met mijn blonde haren ben.

Ga je onder de zonnebank?
Nee ook niet meer. Ook wel gedaan trouwens en best veel. Ik viel steeds in slaap namelijk en dat is niet handig als de timer niet meer werkte haha. Maar aangezien ik nu geen zonnebank heb, en het toch erg slecht is ga ik er niet meer onder.

Gebruik je zelfbruiner?
Ook dit gebruik ik niet. Ik wordt vrij snel bruin als ik in de zon zit of loop. Heb wel een keertje ene slechte gebruikt en die gaf vlekken, dus was niet echt een succes.

Heb je tattoo’s ?
Ja die heb ik. Hoewel veel mensen dat niet van me verwachten … ik heb er zelfs 5, en eerlijk is eerlijk van sommige heb ik spijt. ik heb er 1 op mijn linker pols, linker enkel, rechter enkel, onderrug en 1 op mijn lies. De tattoo op mijn rechter enkel is de letter M en de rest zijn tribals. Zoals ik al zei heb ik van sommige spijt, en laat ik binnen kort over 1 tattoo iets anders zetten wat ik mooier vind. Dus hierbij een wijze raad: laat pas tattoos zetten als je het zeker weet. En ja klinkt gek .. maar ook ik was zeker van mijn zaak toen, en heb nu dus ook spijt om voor sommige tribals te kiezen.

Heb je piercings?
Ik heb natuurlijk in ieder oor een gaatje, en vroeger had ik 3 gaatjes in ieder oor. Maar daarvan heb ik dus bij ieder oor er 2 dicht laten groeien. Ik heb een tongpiercing gehad, in een opwelling laten zetten op vakantie een keer in Spanje.  Maar die heb ik er na een jaar uitgehaald, aangezien ik er last van kreeg met eten. Ik bleef namelijk wel eens met mijn vork hangen. En verder heb ik nog ergens anders een piercing maar dat is meer prive.

Tja ben ik fake of niet ….

 

Ik ben in ieder geval ten alle tijde gewoon mezelf en dat vind ik belangrijk.

 

En hadden jullie deze antwoorden verwacht?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge