Beauty, Swatches
5

Zeven nagellak swatches – Carnival of Colours by Catrice L.E

Het is alweer erg lang geleden dat ik een blogpost heb gemaakt met een swatch van een product. Ik heb besloten dat er vanaf nu wat vaker swatches online komen van producten. Vandaag laat ik jullie de swatches zien van alle nagellakken uit de collectie Carnival of Colours by Catrice L.E.

Catrice Carnival of Colours 01 Team Blue

Catrice Carnival of Colours 01 Team Blue

01 Team Blue Het kwastje is een normaal kwastje zoals we gewend zijn van CATRICE. Ik vind ze persoonlijk super fijn. Deze lak dekt in 2 laagjes, vind het zelf een hele mooie kleur blauw.

catrice-carnival-of-colours-02-viva-brazil

Carnival of Colours 02 Viva Brazil

02 Viva Brazil Een hele mooie zomerse kleur groen als je het mij vraagt. Ook deze lak is dekkend in twee lagen. En past inderdaad mooi bij de Braziliaanse vlag.

Catrice Carnival of Colours 03 Burning down the-arena

Catrice Carnival of Colours 03 Burning down the-arena

03 Burning down the-arena Natuurlijk een zeer toepasselijke kleur voor het WK 2014. Ook dit is een mooie zomerse kleur en is ook dekkend na twee lagen. Het is meer een zachte kleur oranje en geen knal kleur.

Catrice Carnival of Colours 04 When I say Li you say Lac

Catrice Carnival of Colours 04 When I Say Li You Say Lac

04 When I Say Li.. You Say Lac Een hele mooie paarse kleur die al dekkend is bij 1 laag, is weer een groot voordeel van dit mooie lakje.

Catrice Carnival of Colours 05 Go Yellow Go!

Catrice Carnival of Colours 05 Go Yellow, Go!

05 Go Yellow, Go!  Als ik dit lakje zie moet ik meteen aan Pasen denken. Ook dit zomers lakje is dekkend in twee lagen. Weer een prima lakje in een prima kleur.

Catrice Carnival of Colours 06 Feel The SpiRED

Catrice Carnival of Colours 06 Feel The SpiRED

06 Feel The SpiRED ik ben al geen fan van rode nagellak, maar deze is mij iets te knallend rood. Daarnaast valt de dekking super tegen. Zoals je ziet zie je mijn French Manicure door de lak heen, en dan zitten er maar liefst 3 lagen nagellak op. 

Catrice Carnival of Colours 07 Black For Gold

Catrice Carnival of Colours 07 Black For Gold

07 Black For Gold Dit is eerlijk gezegd mijn eerste zwarte nagellak. Wat ik niet verwacht had, is dat deze lak ook maar in 1 laagje dekkend is. Ook deze nagellak is een prima aanwinst. 

Ik heb twee favorieten in deze collectie en dat is de groene 02 Viva Brazil en de oranje 03 Burning down the-arena

Deze lakjes zijn € 2,99 euro per stuk (10 ml), het is een Limited Edition collectie dus wil je ze nog scoren, zul je snel moeten zijn.

 

Naar welk lakje gaat jouw voorkeur uit deze collectie?

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
5 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge