Beauty, Swatches
10

Swatch – CATRICE Rumble In The Jungle

Vandaag heb ik weer een swatch voor jullie en dit keer gaat om het oogschaduw palette Rumble In The Jungle van CATRICE. Deze heb ik nu ongeveer een half jaar en weet niet of deze nog te koop is eerlijk gezegd. Toen ik deze in de schappen zag liggen was ik meteen verkocht, deze moest en zou ik meenemen.

Ik kan ook wel zeggen dat het om dit moment een veel gebruikt palette is van mij, gewoon omdat het zo mooi staat bij mijn licht groene ogen. In deze palette zitten 4 verschillende kleuren, een licht groene kleur, een wat oker gele kleur, een donkergroene kleur en een opvallende paarse kleur.

catrice-060-rumble-in-the-jungle

 

Na de kleuren met een oogschaduw applicator op mijn hand te hebben gedaan, is dit het resultaat:

swatch-catrice-060-rumble-in-the-jungle

 

Zoals je ziet geeft het niet zo heel veel pigment af, maar ik zelf vind dit wel mooi met deze kleuren. Β Wil ik bijvoorbeeld wat meer pigment dan breng ik de oogschaduw gewoon dubbel aan. Β Deze kleur vind ik nu ook perfect passen bij het zonnige weer.

 

Wat vinden jullie van deze palette?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
10 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge