Beauty, Swatches
8

Swatch CATRICE Candy Shock lakjes

Iets wat ik eigenlijk wilde vermijden hier op MissMags.nl gaat nu toch gebeuren. Nagellak swatchen … ! Ik heb al geen mooie handen van mezelf, niet tevreden met mijn nagelbed en totaal niet handig in het lakken van mijn eigen nagels. En er dan ook nog eens foto’s van maken … Ik begeef me nu dus echt op glad ijs. Maar aan de andere kant, eens is de eerste keer en hoe vaker je het doet hoe beter je er in wordt zeggen ze meestal…

Op dit moment heb ik trouwens acryl nagels, omdat ik een nagelbijter ben. Ben ik natuurlijk totaal niet trots op, maar als ik acrylnagels heb, heb ik de behoefte niet om te bijten. Dus ben bezig met poging 647 om te stoppen met nagels bijten. Ik hoop dat het swatchen van nagellak misschien hierbij ook een beetje helpt, het zou zo maar kunnen natuurlijk.

In mijn shoplog van 8 april konden jullie zien dat ik wat lakjes had gekocht en vandaag is de dag dat de eerste swatches hiervan online komen. Alvast excuses voor de gemaakte foto’s, ze worden vanzelf beter 😉

CATRICE C01 I Scream: Ice Cream!

catrice-c01-I-scream-ice-cream

swatch-catrice-c01-I-scream-ice-cream

 

CATRICE C02 Play It Blue

catrice-c02-play-it-blue

swatch-catrice-c02-play-it-blue

 

CATRICE C03 Bring me Peach

catrice-c03-bring-me-peach

 

swatch-catrice-c03-bring-me-peach

 

CATRICE C04 Vanilla Love

catrice-c04-vanilla-love

swatch-catrice-c04-vanilla-love

 

 

Het blijven mooie kleurtjes, het is alleen wel zo dat je minimaal 2 laagjes dient te lakken anders dekt het niet. Ik heb soms wel 3 lagen nodig gehad. Wat een beter en mooier resultaat zal geven is als je er eerst een super witte lak gebruikt als basis.

Al met al ben ik zeker te spreken over deze vrolijke kleuren.

 

Zouden jullie vaker nagllak swatches willen zien op MissMags.nl ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
8 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge