Beauty, Swatches
1

Swatch CATRICE Absolute Nude – All Nude

Laatst was ik weer shoppen en viel mijn oog op twee erg leuke palletjes van CATRICE. Voor ik het wist stond ik in de rij van de kassa om ze af te rekenen. Ik ben dol op natuurlijke tinten, het is dan ook niet geheel verrassend dat deze twee paletten veel nude en bruine tinten bevatten.

Als eerste de swatch van het Absolute Nude palette 010 All Nude. Deze bevat zes verschillende nude tinten en zijn zeer gemakkelijk met elkaar te combineren. De kleuren zitten netjes op volgorde van licht naar donker. Eerlijk gezegd is het de eerste keer dat ik deze pallet gebruik, maar ben blij dat ik hem heb. 😉

catrice-absolute-nude-all-nude

CATRICE – Absolute Nude – 010 All nude

catrice-absolute-nude

CATRICE – Absolute Nude – 010 All Nude

De verpakking is lekker simpel. Mooi gebruik van verschillende lettertypes en in verschillende formaten. Je kan als het palette dicht is de kleuren ook al goed bekijken. Er zit ook meteen een oogschaduw applicator bij.

catrice-absolute-nude-all-nude-swatch

CATRICE – Absolute Nude – 010 All Nude Swatch

Op zich ben ik wel erg tevreden over deze kleuren. Kun je er veel leuke combinaties mee maken dacht ik zo.

Wat vinden jullie van deze palette?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge