Swatches
1

Swatch: CATRICE 70 Same Seine But Different

Vandaag heb ik weer een swatch voor jullie. Zoals ik al eerder had aangegeven ben ik dol op nude lakjes, geen verassing dus dat de swatch van vandaag ook een nude one is. Tevens is het ook weer een lakje van CATRICE.

CATRICE, 70 Same Seine But Different

catrice-same-seine-but-different

 

Deze zit in de standaard collectie van CATRICE en aan de buitenkant niet veel bijzonders. Staat op de dop dat er een nieuwe brush in zit, maar die is inmiddels alweer een tijdje oud. Het is een fijne dik kwastje, heel erg handig om aan te brengen. Maar heb het al eerder gezegd dat zijn we tegenwoordig wel gewend van de lakken van CATRICE.

catrice-same-seine-but-different-miss-mags

Deze lak is niet super creamy maar ook niet dun, het zit er een beetje tussen in. Na twee laagjes vind ik deze dekkend genoeg, wat dan weer een pluspunt is. Niet alle nude lakken zijn dekkend vandaar dat deze toch wel tot 1 van mijn favoriete nude lakjes hoort. Deze kleur staat eigenlijk overal heel erg mooi bij.

 

Wat vinden jullie van deze mooie nagellak van CATRICE?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge