Swatches
3

Swatch: CATRICE 54 My APPricot

Nu ik geen nagels meer bijt (dankzij acrylnagels) ben ik weer helemaal in to the nagellak. Mijn nagellak collectie begint dan ook goed te groeien. YAY !  Ik ben vooral een fan van de nude kleuren en die heb ik dan ook zeker een aantal in de collectie zitten.

Vandaag een swatch van de nude lak van CATRICE, 54 My APPricot.

catrice-54-my-appricot

Aan de buitenkant van het flesje is niet veel bijzonders te zien. De lak sprak mij aan omdat het een mooi licht roze maar ook akricoos achtig lakje lijkt. D’t is één van de weinige lakjes uit mijn nude collectie die roze achtig is, de andere zijn meer de bruine nude kleuren.
Het kwastje is hetzelfde als de andere kwastjes van CATRICE een wat dikker kwastje zodat het aanbrengen wat makkelijker gaat. Althans dat is mijn mening, en vind de kwastjes echt één van de fijnste die er zijn.

catrice-54-my-appricot-swatch

De lak is niet creamy, maar lijkt wat dunner. Na 3 laagjes aan te brengen is de lak niet super dekkend, wat op zich wel jammer is. Maar ik moet zeggen dat het toch een mooi resultaat geeft. Je ziet mijn French Manicure er goed door heen, wellicht is dit minder bij natuurlijke nagels.

Voor mij is dit een geslaagde nude lakje,wat ik vaker zal gebruiken.

 

Wat vinden jullie van deze CATRICE 54 My APPricot?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge