Newsflash, Persberichten
0

Newsflash: Stokke® Xplory® lanceert een nieuwe limited edition in Kobalt Blauw

Stokke® het merk van die mooie en fijne Tripp Trapp stoelen introduceert in april een exclusieve editie van de Xplory® wandelwagen. Deze limited edition wordt uitgebracht in de intense kleur kobaltblauw. Deze innovatieve wandelwagen biedt met het zitje op verstelbare hoogte niet alleen het beste zitje voor ouders en baby’s om dichtbij elkaar te zijn, maar is door de intense kleur ook nog eens een echte blikvanger.

De Scandinavische ontwerpers raakten geïnspireerd door de historie van het rijke materiaal kobalt. Traditioneel werd dit gebruikt om glas en keramiek te kleuren. De intens blauwe kleur heeft een speciaal plekje ingenomen in de Scandinavische cultuur, doordat Noorwegen vroeger wereldwijd jarenlang topproducent was van kobaltblauw pigment.

Het kobaltblauw laat de glimmende metaaldetails van de Stokke® Xplory® goed naar voren komen, wat zorgt voor een frisse uitstraling. De vrolijke uitvoering van deze wandelwagen biedt verschillende stylingopties. De kleur gaat goed samen met felle kleuren voor ouders die graag een statement maken, maar kan evengoed gecombineerd worden met elegante, neutrale kleuren zoals grijs, wit, zwart en beige.

Stokke® Xplory® staat al ruim dertien jaar bekend om het innoverende en unieke ontwerp van de wandelwagen. De hoge zitpositie van het kindje in de wandelwagen draagt bij aan de hechte band tussen ouder en kind, en zo kunnen zij samen de wereld ontdekken.

 

De speciale editie bevat:

  • Stokke® Xplory® kinderwagen met kobaltblauw textiel (incl. shopping bag)
  • Een kobaltblauwe parasol voor avonturen in de zon
  • Een kobaltblauwe luiertas
  • Een gevoerd zitvlak voor extra comfort
  • Handige bekerhouder
  • Reiswieg optie

 

Kenmerken

Het textiel biedt een beschermingsfactor van UPF 50 en is zo gewoven dat het bestand is  tegen wind en regen. Daarbij is het materiaal wasmachinebestendig.

Stokke® Xplory® with Stokke® Stroller Seat, Cobalt Blue.

Stokke® Xplory® with Stokke® Stroller Seat, Cobalt Blue.

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge