Geen categorie
8

Speculaties BBM en mijn mening

Gister is de website van BBM (boudoirbymail) live gegaan. En ik wilde naar aanleiding van wat er gister gebeurd is even het e.e.a kwijt erover.

Gister ochtend is de website van BBM live gegaan, op zich ziet de website er best goed uit. Alleen miste ik wat belangrijke gegevens zoals de bedrijfsgegevens. Ik zelf bestel nooit producten als ik de bedrijfsgegevens niet kan vinden. Via twitter heb ik verzocht om die gegevens kenbaar te maken. Ik kreeg een tweet terug dat de gegevens zijn toegevoegd in de algemene voorwaarden.

Nu ben ik ook zelf iemand die als ze iets niet helemaal vertrouwd het een beetje verder gaat uitzoeken, dus dat ben ik ook gaan doen. Ik kwam er achter dat het bedrijf wat achter de BBM zit, het zelfde bedrijf is als wat iets meer dan een half jaar geleden de Blendbox wilde introduceren.

In mijn verbazing stuurde ik een twitter terug (die ik inmiddels zelf heb verwijderd) waarin ik vermelde dat kvk gelijk was als met die van de blendbox die mensen opgelicht zouden hebben destijds. Daarna stuurde ik een twitter dat ik het niet vertrouw en dat de kvk het zelfde is als die van de blendbox. De laatste tweet staat er nog steeds en is mijn mening en een feit is niets verkeerds aan.

Vervolgens kreeg ik emails binnen van het bedrijf dat ze niet met Blendbox geassocieerd willen worden want BBM zou een dochterbedrijf zijn.  en zodra BBM een eigen pand zou hebben zouden ze ook een eigen kvk krijgen. Tevens zou het hoofdbedrijf een “joint venture” bedrijf zijn. Omdat ik dit niet helemaal vertrouwde heb ik een uitreksel van kvk aangevraagd (kan iedereen trouwens) . Waarin staat dat het bedrijf een eenmanszaak is, wat inhoud dat het niet mogelijk is om een dochteronderneming te hebben.  En ook staat dus in het kvk dat dat bedrijf destijds Blendbox als bedrijf had geregistreerd. Dus kort gezegd beide bedrijven hebben dezelfde eigenaar.

Nu is mijn tweet een paar keer geretweet wat op zich niet zo heel erg is volgens mij, er worden zo veel vervelende tweets over bedrijven getweet. Maar mijn tweet was mijn mening en een feit. Ik zeg in principe niets verkeerds met de tweet en ik laat hem daarom ook staan.

Wees voorzichtig met #boudoirbymail ik vertrouw het niet. Zelfde kvk als die blendbox.

Wat iedereen dus zelf vind van deze bedrijven moeten ze dus ook helemaal zelf weten, en of ze het twitteren etc is ook aan hun zelf. Ik heb de persoon ook aangegeven dat als er niet zo vaag in mails wordt gedaan, en er om dingen heen wordt gedraaid er zelf wantrouwen gewekt wordt. Helemaal als ineens de kvk gegevens van de website verdwenen waren en er later weer op zijn gezet.

Vervolgens bleven de mails maar komen van die persoon, dat het mijn fout is etc etc Heb hem aangegeven dat ieder ander zelf ook op google kvk kan ingeven en kan kijken wat er allemaal te vinden is. en zelf kan bepalen of ze wel of geen zaken willen doen.

Nu wil ik wel aangeven dat er gezegd wordt door die persoon in de mail :

wil graag de mensen bewijzen die nu slecht er over denken en tweeten, dat dit absoluut een kans van slagen heeft.

Het is waar dat Blend Box hartstikke geflopt is, MAAR deze is wel de beloftes nagekomen en iedereen had netjes zijn geld teruggekregen. Wij willen gewoon een nieuwe start, met een nieuw concept. Dat mensen dit koppelen aan ‘oplichting’ is gewoon absurd! Door deze hele commotie heeft Boudoir by Mail niet kunnen goed kunnen lanceren en ik denk dat het alleen maar erger gaat worden..

Wat ik toch wel even kwijt wil  is dat het inderdaad wel kan zijn dat er goede bedoelingen zijn en dat iedereen zelf kan bepalen wat hij of zij met deze informatie doet. Ik wil het alleen kenbaar maken dat alles wat ik zeg mijn mening is en niet dat ik mensen dingen opleg.

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
8 Comments
 • Reply

  Raar :S. Ik heb zelf geen mail van gehad. Ik denk ook niet dat ik er op gereageerd had. Maar een goede artikel heb je geschreven!

 • Reply

  Raar hoor.. Je kan tegenwoordig niks meer zomaar vertrouwen!

 • Reply

  Hmm zo klinkt het allemaal maar vaag! wel knap dat je dit allemaal zo googled zeg!
  xx

 • Reply

  Wat een vaag verhaal zeg! Goed dat je hier je verhaal zet. Ik denk dat ze nu wel 2x na gaan denken voor ze je iets gaan mailen. Heel onverstandig als bedrijf om een blogger te gaan aanvallen. Je hoort de bloggers juist te vriend te hebben. Want dankzij hun lompe gedrag naar jou toe, hebben ze nu een hele slechte indruk gemaakt bij heel veel mensen!

 • Reply

  Ik vind het maar een vaag verhaal!

 • Reply

  Ik heb hier ook laatst wat over geschreven. Het zag er allemaal best betrouwbaar uit, goed mailcontact en alles… Wel raar over dat uitreksel van de kvk. Nouja, ik kijk het nog eventjes aan.. Hopelijk zit ‘t allemaal gewoon goed.

  • Miss Mags
   Reply

   Ik had ook het persbericht hier op mijn blog staan. Maar die heb ik gister verwijderd.

   Ik hoop oprecht dat ze het nu wel goed aanpakken, maar ik doe niet mee met ze.

 • Reply

  Ik heb toen ook wat geschreven over de Blendbox en op de dag van vandaag geen spijt van gehad. Vanaf dag één zat mijn gevoel niet goed en dit bleek achteraf gewoon waar te zijn. Dat ze nu opnieuw begint en het de mist in gaat, ja euh toch een beetje eigen schuld? Vandaag de dag moet je toch wel beter nadenken als je weer zoiets wil.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge