Geen categorie
15

Spam je blog én social media – 1 nov

Het weekend is alweer begonnen, weer wat meer tijd voor je zelf waarschijnlijk ( of juist niet, dat kan natuurlijk ook ). Heerlijk om weer eens op het net te gaan surfen voor leuke en interessante blog en social media kanalen om te gaan volgen of te bekijken. Jaren geleden zou je dat doen op 1 november met een warme kop chocomel, je heerlijke warme sloffen en dat heerlijke dik gebreide vest en dan lekker languit op de bank …

Maar vandaag kan het zowaar 21 graden worden in het zuiden van het land, hoe bizar is dat … Nog even en we zeggen geen witte kerst maar een zonnige kerst 😉 Anyway, vandaag mogen jullie weer lekker gaan spammen met jullie blog én social media links.

Ik probeer om bij iedereen langs te gaan en te liken, volgen etc. Volg je mij al, laat me dat in een comment weten, dan volg ik je zeker terug.

Mijn social media accounts :

 

facebook  Facebook

twitter

Twitter

instagram

Instagram

pinterest

Pinterest

googleplus

Google+

bloglovin

Bloglovin

 

Veel plezier met spammen en natuurlijk ook erg veel plezier gewenst met het ontdekken of misschien wel herontdekken van andere leuke blogs en social media kanalen.

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
15 Comments
 • Evy
  Reply

  Hey! Ik ben Evy en ik schrijf artikelen op http://www.mbfl.blogspot.com. Mijn artikelen gaan over make-up, beauty, fashion en lifestyle, dus je kan dingen vinden als reviews, shoplogs, OOTD’s, DIY’s, beautytips en verhalen over mijn danswedstrijden (Mijn team is dit jaar nog Nederlands kampioen geworden!!) en andere creatieve dingen waar ik mee bezig ben. Ik geef af en toe ook tips over het leven (,heel filosofisch natuurlijk), zoals manieren om te ontspannen of te genieten van de herfst. Ik geloof dat mijn schrijfstijl redelijk uniek is, dus ik hoor graag wat jij ervan vindt. 🙂 Ik zou het tof vinden als je een kijkje neemt.
  xxx

 • Reply

  Heey,
  Ik ben een jongen van 14 die schrijft over make-up, fashion, lifestyle en nog veel meer.

  X Derek
  ( LivewithDerek.blogspot.nl )

 • Reply

  Super leuk dat je dit doet! Deze kans laat ik niet aan mij voorbij glippen natuurlijk. Mijn blog ‘Love Life As Manon’ gaat over alles wat ik leuk vind en mij interesseert: beauty, fashion en lifestyle. Ik vind het leuk om te schrijven, dus meestal schrijf ik iets anders dan andere bloggers. Heb het ook over diverse onderwerpen. Wil over alles praten. En vind het natuurlijk super leuk om producten te testen en te reviewen! Neem snel een kijkje op mijn blog : http://www.lovelifeasmanon.nl . Veel lees plezier!

  Liefs Manon

 • Reply

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn naam is Esther en ik ben een 20 jarige blogger op http://www.looksbyesther.nl Op mijn site vind je mijn passie voor beauty, fashion eten en ook een leuk tintje lifestyle. Kom je even kijken? Liefs Esther

 • Reply

  Ik ben een boekblogger en mijn doelgroep is vrij breed, aangezien ik veel genres lees. Je komt bij de bekende titels tegen, maar ook onontdekte schrijvers. Naast recensies schrijf ik ook andere artikelen omtrent boeken en lezen. Ik schrijf luchtig, persoonlijk en altijd eerlijk. Mijn boekenblog is mijn online huisje en iedereen die van lezen houdt is welkom!

 • Reply

  Dit is een hele andere blog dan dat ik normaal bezoek, maar wel in een goede manier hoor! Een leuke handige blog heb je. Mijn blog is http://mybloggersuniverse.blogspot.nl/ Ik schrijf over mijn leven, ik doe tags en nog meer. Liefs <3

 • Reply

  Wat lief dat we mogen komen spammen bij je!
  Ik ben te vinden op Passion 2 Create. Een online community bestaande uit een forum en een blog. Hoofdthema’s zijn creatieve hobby, beauty, lifestyle en inspiratie. Voel jezelf vrij om eens te komen kijken.

  – Het blog: http://www.passion2create.nl
  – Het forum: http://www.passion2create.nl/forum
  – Twitter: https://twitter.com/passion2create
  – Facebook: https://www.facebook.com/Passion2Create

 • Reply

  Mijn blog heet Peachlife. Ik blog over fashion, beauty, lifestyle, reizen en mijn avonturen op het eiland Curaçao waar ik woon. Je kunt me vinden op http://www.peachlife.nl

 • Reply

  Lief dat we mogen spammen! Ik blog dagelijks over beauty, fashion en lifestyle op http://www.bymarlayne.nl. Dat doe ik nu voor zo’n 10 maanden met heel veel plezier. Ik zou het heel leuk vinden als je even een kijkje zou willen nemen! Ook ben ik op zowel Twitter als Instagram te vinden onder de naam @bymarlayne.

 • Reply

  Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Zelf heb ik een fashion blog; http://hatsandlipstick.blogspot.com Ik zou het leuk vinden als je een keer een kijkje zou nemen.

 • Reply

  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik graag mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) wil laten zien en hopelijk andere mensen mee kan inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over alle dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 • Reply

  Ojaa dit wil ik iedere x zeggen als ik op je blog kom haha; superleuk dat je zwanger bent van een tweeling (ik ben er zelf een):)

 • Reply

  Ik volgde je al en spam graag mee, ook altijd leuk om even bij de andere spammers te kijken:)
  Mijn blog: http://www.miratells.nl
  Momenteel heb ik al zeg ik het zelf een hele gave winactie waarbij je een box vol Fairtrade hapjes en drankjes kunt winnen:)
  Instagram gebruik ik ook veel: http://www.instagram.com/miraennen
  Tot blogs:D xx

 • Reply

  Zo lief dat we even mogen spammen! Ik ben Floor een 16 jarig meisje die schrijft over van alles wat ze leuk vindt. Dan kun je denken aan artikels over films, beauty, fashion, muziek, boeken, quotes, video’s, lifestyle en al dat soort dingen :). Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje kwam nemen! x

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge