Spam je blog
8

Spam je blog én Social media kanalen naar hartelust !

Het is weer eens tijd voor een spam artikel, vandaag is het weer zondag dus weer eens lekker tijd om andere blogs te bezoeken en ze te gaan volgen lijkt me zo. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken of om blogs weer te herontdekken….

Vergeet ook niet om je andere kanalen zoals je social media kanalen te vermelden in je reactie, wellicht trek je daar ook meer mensen naar toe en gaan lezers je daar ook volgen. Wees dus slim en maak er gebruik van 😉

 

Dus spam je blog én al je andere kanalen naar hartelust !!!!

 

Ik probeer om bij iedereen langs te gaan en te liken, volgen etc. Volg je mij al, laat me dat in een comment weten, dan volg ik je zeker terug.

Mijn social media accounts :

 

facebook  Facebook

twitter

Twitter

instagram

Instagram

pinterest

Pinterest

googleplus

Google+

bloglovin

Bloglovin

 

Veel plezier met spammen en natuurlijk ook erg veel plezier gewenst met het ontdekken of misschien wel herontdekken van andere leuke blogs en social media kanalen.

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
8 Comments
 • Reply

  Ons blog schrijft over van alles. Lifestyle en kinderspullen. Maar ook over reizen en babies. Eten en fashion. Eigenlijk een heleboel wat vrouwen interesseert. http://www.lovely-flavours.nl

 • Reply

  Hi Dames,

  We zijn een leuke nieuwe webwinkel begonnen met allemaal sieraden. De collectie is nu nog beperkt maar we willen snel uitgroeien! Op de site kan je leuke armbandjes en horloges vinden voor een klein prijsje en tot en met 1 april krijg je 10% korting op je eerste bestelling met code: opening10. Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief krijg je nog een code wat je recht geeft op 2 euro korting! Mis dit dus niet en kom naar YourFrosting.com!

 • Reply

  Ah bedankt dat ik mijn weblog mag promoten! Mijn naam is Sasha ik ben een 32 jarige vrouw met een transseksueel verleden en heb dus erg veel mee gemaakt. Ik wil graag mijn verhalen met jullie delen zodat ik een inspiratie bron mag zijn voor mensen die ook ellende hebben mee gemaakt of nog mee maken! Voor ik het vergeet ik blog nu zelf pas een paar dagen dus ik op mijn weblog ook een kopje gemaakt waar je gratis mag spammen om zo elkaar te helpen! Neem je een kijkje? Zou leuk zijn en misschien leer ik nog wel nieuwe mensen kennen 😀 Liefs sas https://doordeogenvansasha.wordpress.com/

 • Reply

  Leuk! Mijn blog is http://www.beauty-treasures.be en gaat over alles wat te maken heeft met make up, beauty en verzorging. Ik blog regelmatig en publiceer reviews, looks, tutorials en filmpjes, … . Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen op mijn blog en/of mij volgt via social media
  Twitter: @BTSteffi
  Facebook: /beautytreasuressteffi
  Instagram: beautytreasuressteffi

 • Reply

  Hoi, http://www.justkristel.nl is een persoonlijke lifestyle blog waarop je dagelijks artikelen kunt vinden over beauty, fashion, books & food. Eigenlijk alles wat mij interesseert. Ik studeer communicatie digitale media en probeer dit te combineren met mijn blog! ❤ Kristel

 • Eva
  Reply

  Hoii,

  Ik blog een paar keer per week over nail art, nagellak en meer! Op elke zondag komt er een nail art tutorial online, en voor de rest van de week verschilt het vaak.

  Ik blog op weheartpolish.blogspot.nl 🙂

  x Eva

 • Reply

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik schrijf op mijn blog eigenlijk over alles wat ik leuk vind, dan kan je denken aan dingen over films, boeken, fashion, beauty, workouts, bakken etc! Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje komt nemen :). Op mijn blog staan ook al mijn social media accounts xx

 • Reply

  Een persoonlijke blog vol artikelen over lifestyle, food, personal en een beetje beauty. Geschreven met passie en kritiek door een journalist

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge