Fashion
1

Sieraden in de spotlight

De sieraden die jij draagt, passen bij je persoonlijkheid. Ze vertellen ons iets meer over jou. Om je vast voor te bereiden op wat je in de winkels aantreft, heb ik de leukste trends voor je verzameld. Deze trends komen rechtstreeks van de catwalk, films en sterren die hun opwachting op de rode loper of lokale winkels.

Stropdas spelden

Deze spelden werden vroeger al gedragen en vaak gemaakt van kostbare materialen. Zo heb je spelden met smaragd of diamanten. Deze klassieke spelden zijn weer helemaal terug. Je spelt deze eenvoudig op je  hoed, colbert, rok of tas. Je kiest voor een oude speld, welke zijn waarde behoudt en antiek is. Of je gaat voor een modern exemplaar, die vaak kleurrijker en opvallender is.

stropdasspelt

Armbanden

Armbanden gaan nooit uit. Wanneer je een armband om hebt, voel je deze meestal goed zitten. Dit is extra fijn, want je kijkt er hierdoor vaker naar en heb hier dus plezier van. Dagelijks doe je veel met je handen, een armband valt dan ook altijd op. Je kiest dit seizoen uit allerlei goud en zilver tinten, welke je aanschaft met kortingscodes op Omoda via Vouchercloud bijvoorbeeld. Verder draag je nu weer blote armen, wat betekent dat een armband een goede aanvulling is.

Horloges

In deze moderne tijd zijn het toch de horloges die weer hun opwachting maken. Het gaat hier om wat mannelijkere modellen, waarmee vrouwen graag hun stoerheid uitten. Naast deze horloges zijn het ook de bling bling horloges die weer helemaal terug komen. Wat je stijl ook is, te laat kom je zeker nooit!

Lichaamssieraden

Navelpiercings, buikkettingen en ear cuffs zijn niet voor iedereen weggelegd. Dit zijn sieraden die je voor jezelf hebt, want meestal ziet niemand deze. Toch zijn ze mateloos populair. Deze trend gaat dan ook samen met de mode. De croptops, maken het natuurlijk mogelijk op buikkettingen te showen. Ook stoere ear cuffs mogen gezien worden.

buikketting

 

 

Wat voor soort sieraden dragen jullie graag ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge