Fashion, Miss Mags, Shoplog
7

Shoppen met een maatje meer (incl Shoplog)

Dat ik een maatje meer heb is geen geheim en mag van mij ook iedereen weten. Het is niet iets wat ik onder stoelen en banken schuif. Trouwens het is ook wel te zien eerlijk gezegd. De laatste jaren ben ik helemaal in mijn nopjes met winkels die eindelijk door hebben dat niet iedereen het “perfecte” maatje heeft. Nee ik ben trots op mijn maatje 44 ! Zoals ik zeg: heeft mijn vriend wat meer om van me te houden.

Op dit moment is mijn favoriete winkel kwa maatje meer toch wel Miss Etam. Vond ik het voorheen (jaren terug) meer een winkel voor “ouderen”, maar nu niet meer. Ze gaan mee met de nieuwste trends op het gebied van kleding. Eigenlijk kan iedere vrouw toch wel een erg leuke outfit scoren bij Miss Etam.

Mijn vriend ziet mij het liefst in vrolijke kleuren, in plaats van grijs en zwart dus ging ik op zoek naar een leuk setje in vrolijke frisse kleuren. Als allereerste zocht ik een broek voor in de zomer, een mooie beige tregging trok mijn aandacht. Wist ook meteen dat ik die wilde hebben, dus heb het zonder twijfel na het kiezen van de juiste maar in mijn winkelwagentje geplaatst.

Tregging beige - Mis Etam

Tregging beige – Mis Etam

Oké, nu ik de broek heb gevonden ging ik op zoek naar een leuke top, blouse of tuniek. Het nadeel vind ik van mezelf is dat ik soms wat moeite heb met keuze’s maken, als het namelijk mogelijk zou zijn, zou ik het liefst wel 100 producten willen bestellen. De eerste keuze is gevallen op een leuke licht turquase top en heb ook maar meteen dezelfde top besteld in een licht roze kleur. Deze twee tops staan natuurlijk helemaal geweldig bij de beige tregging.

Top roze - Mis Etam

Top roze – Mis Etam

Bestelling was geplaatst en betaald en de volgende dag kreeg ik het pakketje al binnen! Wat een feest, ook al weet ik wat er in het pakketje zit het blijft leuk om ze te ontvangen. Ik vind het echt een groot voordeel dat wanneer iets op voorraad is je het de volgende dag al in huis hebt.

Ik ben nu alweer aan het kijken voor een nieuwe bestelling, alleen dan ga ik eens kijken voor een leuke jurk of misschien een wat langere tuniek in combinatie met een basic legging. Dat staat ook altijd erg leuk in de zomer. Met een paar leuke slippers of sandalen eronder.

 

Shoppen jullie wel eens bij Miss Etam?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
7 Comments
 • Reply

  Ik ga regelmatig winkelen met vrouwen die een maatje meer hebben. Wat ik alleen heel jammer vind, is dat sommige winkels wel grotere maten hebben maar niet echt rekening houden met de pasvorm. Iets kan bij maat 40 goed staan, maar niet geschikt zijn voor maat 48.

 • Reply

  Ik heb het zelf niet nodig maar toch vind ik het een super artikel! Er zouden veeel meer winkels moeten komen voor een maatje meer

 • Reply

  Om eerlijk te zeggen shopte ik bij Miss Etam toen ik zwanger was voor leuke buikbanden maar ja dat was 9 jr geleden, nu niet meer. Ik heb je outfit erg leuk om te zien. Je had toen ook een leuke bloemetjesbroek besteld of was het niks???

  • Miss Mags
   Reply

   Ja die broek heb ik toen inderdaad besteld. Maar dat was bij Esprit. En die heb ik pas 2 keer aangehad 😉

 • Reply

  Ik moet zelf eerder op zoek naar de kleine maatjes in plaats van de grote (ook niet altijd evident) en ik vind het dus geweldig dat er nu naar àlle vormen en maten gekeken wordt.

 • Reply

  Ik heb maat 46/48 , Ik ga meestal ook naar winkels als Miss Etam, M&S, C&A etc. Ik kan je aanraden eens op de website van Bonprix te kijken, alle maten 1 prijs en erg leuke dingen!

  • Miss Mags
   Reply

   Ja Bonprix is ook een site waar ik goed kan slagen inderdaad. Die staat bij mij op nummer 2 😉

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge