Fashion, Miss Mags, Olaf en Xavier, Shoplog, Webshop
0

Mooi weer dus … shoppen bij UV-Fashions

Het mooie weer is in aantocht en dat betekend veel zon en lekker buiten zijn. Althans dat is mijn planning in ieder geval. Werken kan ik ook vanuit de tuin en de jongens kunnen dan lekker in de tuin spelen. Dat betekend voor mij ook dat ik wat maatregelen moet nemen zodat onze jongens ook lekker en veilig in de zon kunnen spelen. Daarom heb ik wat producten kunnen kopen, zodat ook hun goed voorbereid zijn.

De producten die heb ik gekocht bij UV-Fashions. Dat is een webwinkel gespecialiseerd op het gebied van UV kleding, kleding die dus UV werend is. Zodat je je lichaam ( of dat van je kinderen ) ook op die manier beschermd. Naast kleding hebben ze ook accessoires zoals zonnebrillen en hoeden, eigenlijk een groot assortiment als je het mij vraagt. Eigenlijk heb ik alleen maar voor onze jongens er wat producten gekocht aangezien ik voor hun nog niet echt iets had voor in de zomer qua zwemkleding.

Het gehannes met echte zwemluiers (maar ook de kosten) zie ik niet zitten en daarom heb ik gekozen voor herbruikbare zwemluiers. Gewoon even in de was en klaar voor de volgende ronde. Ze zien er namelijk ook nog heel erg leuk uit. Ik heb voor onze jongens 2 verschillende zwemluiers gekozen, wel van ieder 2 natuurlijk. Lekker stoer zijn ze, vind je niet ?

zwemluier-playshoes

zwemluier-swimpy

Naast deze zwemluiers heb ik ook voor ieder een stoere zonnebril uitgekozen. Al moet ik eerlijk toegeven dat die band eraan niet echt mijn voorkeur heeft, maar dacht dat is wel makkelijk dan blijft het tenminste zitten. Tot nu toe moeten ze er nog niet veel van hebben en trekken ze de zonnebrillen van hun hoofd af. Maar ik laat ze er nu iedere dag even mee spelen en merk dat dat zeker helpt. Ze proberen ze nu ook zelf op te zetten, dus denk dat het wel goed komt met die twee en hun stoere rode zonnebrillen van BabyBanz.

zonnebril-babybanz

 

Zo de jongens zijn er klaar voor, en ik heb er veel zin in. Laat de zon maar komen en dat het maar lang mooi weer mag blijven. En ik heb er weer een leuk shopadresje bij, fijne website en alles zeer duidelijk beschreven.

 

Hebben jullie ervaring met herbruikbare zwemluiers?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge