Beauty, Shoplog
5

Shoplog maandag 8 april, nagellak

Vandaag ben ik eens lekker bij ons het dorp ingedoken omdat ik eens op zoek wilde naar wat nieuwe nagellakken. Ik lak mijn nagels eigenlijk bijna nooit, maar vond het wel weer eens tijd worden. En met het oog op wat mooier en zonniger weer, zat ik aan wat vrolijke kleurtjes te denken.

Bij ons in het dorp hebben we een Etos en een Kruidvat. Ik ben dol op de Etos, maar bij de kruidvat kan ik ook niet wegblijven hahaha. En ik was erg benieuwd naar de lakjes van Essence van de Floral Grunge collectie, dat ik toch echt eerst naar de Kruidvat moest.

Enfin, bij de kruidvat aangekomen, snelde ik meteen naar stelling waar essence te vinden is. En pakte meteen 3 lakjes, die kwa kleur het meeste aansprak. Moet ook zeggen dat eigenlijk alles me wel aanspreekt, maar goed ik had geen zin om alles meteen mee te nemen. Ik heb gekozen voor 01 Be Flowerful, 03 Grunge me tender en 04 Madly purpled.

essence-floral-grunge

essence
vlnr: 04 Madly Purpled – 03 Grunge Me Tender – 01 Be Flowerful

 

En nadat ik deze in mijn mandje had gedaan ging ik kijken voor wat leuke lakjes van CATRICE. Daar ben ik gevallen voor alle lakjes van de Limited collectie Candy Shock. En dat zijn C01 I Scream: Ice Cream !, C02 Play It Blue, C03 Bring me Peach en C04 Vanilla Love. Wat een mooie vrolijke kleurtjes. Laat die zon maar komen ik ben er klaar voor.

catrice-candyshock

CATRICE – Candy Shock
vlnr: C03 Bring me Peach – C04 Vanilla Love – C02 Play it Blue – C01 I Scream: Ice Scream

 

De lakjes van essence waren € 1,89 per stuk en de lakjes van CATRICE waren € 2,69 per stuk. Voor deze 7 vrolijke kleurtjes was ik dus in totaal een bedrag van € 16,49 kwijt. Ik vind dat een mooie bedrag.

Er zullen van de lakjes ook snel swatches en reviews komen, kan namelijk niet wachten om ze allemaal te gaan testen.

 

Wat vinden jullie van deze lakjes?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
5 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge