Shoplog
14

Shoplog HEMA & Z8

Nu wij ( maar vooral ik ) weten dat de tweeling die nog lekker rond spartelt in mijn buik twee jongens zijn, doe ik niets liever als leuke dingen voor ze zoeken. En nee het blijft niet alleen bij zoeken, maar ook kopen natuurlijk. Eind vorige week maar meteen een Lief! verzorgingstas gehaald, dat was ook het eerste echte jongens item wat we gekocht hebben. Maar nu gaan we dan ook helemaal los…Bij de HEMA & Z8

Zo heb ik bij de HEMA hele leuke items gekocht, zodat onze twee jongens er rustig op los kunnen rammelen, knuffelen รฉn ook luisteren.

rammelaars-hema

Deze rammelaars vind ik er zo schattig uitzien, dat ik deze niet kon laten liggen. Die lieve schattige muizen snoetjes, zachte rammelaars en lekker makkelijk vast te houden.

lange-slungel-jack-hema

Lange slungel Jack, kon ik ook iet weerstaan. Ik dacht leuk om in de box of hoek van het bedje te leggen, of inderdaad gewoon echt als knuffel. Voordeel is dat zodra ze beginnen te kruipen en lopen ze deze makkelijk vast kunnen houden door de lange armen en benen.

muziekdoosje-hema

Een lief en leuk muziekdoosje mocht natuurlijk ook meteen mee in het mandje. Ik wil deze nu al aan ze laten horen steeds, zodat ze het muziekje herkennen als ze geboren zijn. Het schijnt dat ze daar dan rustig van worden. Dus dacht laten we het maar meteen in gang zetten ๐Ÿ˜‰

Nadat ik bij de HEMA was geweest kwam ik voorbij een winkeltje in ons dorp ( Tante Pip ) waar ze hele leuke kinderkleding verkopen van verschillende merken. Ik had al wel op internet gezien dat het merk Z8 me echt aansprak, maar wilde eerste de kleding in het “echt” zien. Toen ik de kleding zag liggen wist ik meteen dat ik echt leuk vond, en wilde eigenlijk eerst twee precies dezelfde setjes kopen. Maar dacht dat het toch leuker is om ze ieder apart te kleden. Is misschien ook wel handig om ze uit elkaar te kunnen houden hahaha.

Ik heb van het merk Z8 twee erg leuke setjes gekocht. Ieder een truitje met lange mouwen, een broekje en leuke sokjes erbij. Ik heb maar als maat 50 genomen, ik zou nog niet weten welke maat ze zouden hebben als ze geboren zijn. Ze liggen voor op schema, maar of dat ook zo blijft is natuurlijk weer afwachten…. ย Ik hoop in ieder geval dat ze deze setjes aankunnen.

setje-z8-1

setje-z8-2

 

Ik vind die setjes kleding echt helemaal geweldig ! Ben weer super blij met alle aankopen trouwens ๐Ÿ˜‰

 

Wat vinden jullie van deze aankopen ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
14 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge