Beauty, Miss Mags
5

Favoriete parfum van dit moment: Shiseido Zen

Toen ik net zwanger was merkte ik, dat ik van de parfums die ik op dat moment vaak gebruikte, zelf misselijk werd. Ik kon ze een paar minuten verdragen en daar had je het ook mee gehad. Ik moest op zoek naar een parfum die ik tijdens mijn zwangerschap kan verdragen. Mijn vriend en ik gingen samen ( ja komt niet vaak voor ) op parfumspeurtocht.

Bij de Douglas aangekomen begon de speurtocht, even ruiken hier even ruiken daar. En natuurlijk ook even op me in laten werken om zeker te weten dat ik na een paar minuten niet misselijk zou worden. Tot het moment dat ik Shiseido Zen onder mijn neus geduwd kreeg en ook even getest heb, ja dit is hem. Van deze parfum word ik niet misselijk. YAY zoektocht geslaagd.

parfum-shiseido-zen

De flacon van Shiseido Zen is vierkant, in een goud / gele kleur. Van zowel de dop als de flacon zelf zijn 2 zijdes mat afgewerkt en twee zijdes zijn doorzichtig. Zodra je de dop verwijderd komt het goud je tegemoet.

shiseido-zen-parfum

Het is een bloemige frisse maar ook zoete geur met een vleugje hout. Je hoeft maar weinig op te spuiten om je de hele dag door lekker te laten ruiken. Inmiddels ben ik de fase van misselijkheid bij mijn andere parfums voorbij, en toch blijft Shiseido Zen op dit moment mijn favoriet.

Shiseido Zen is te verkrijgen in meerdere varianten zoals Secret Bloom, White Heat, Moon Essence en Sun Fraîche en zijn te koop bij bijvoorbeeld Douglas en ICI PARIS XL.

Shiseido Zen EDP  bij Douglas

30 ml € 40,50
50 ml € 63,00

Shiseido Zen EDP  bij ICI PARIS XL

30 ml € 35,99
50 ml € 55,92

 

Zijn jullie bekend met deze Eau de parfum ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
5 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge