Miss Mags
4

Rijles betalen in natura ? WTF ???

De laatste tijd is op maandag morgen vaste prik dat ik terug kijk naar het programma Undercover. Dit keer ging het over zogenaamde rijscholen die rijlessen aanbieden tegen betaling in natura. Kort gezegd rijlessen in ruil voor sex…… Echt serieus ?? Denk ik dan …. Het is niet verboden maar is wel ongewenst. Zijn er dan serieus echt meisjes en vrouwen die daar in trappen ? Blijkbaar wel, anders zal het niet aangekaart worden.

Dat er volwassen vrouwen zijn die daar in trappen moeten ze helemaal zelf weten, die zijn oud en wijs (nouja dat dan misschien ook niet maar goed, you get my point) genoeg om hier echt goed over na te denken. Maar zullen er serieus meisjes vanaf 16 jaar die op deze manier hun rijbewijs willen halen ? Zijn er dan ook serieus ouders die dit niet in de gaten hebben ? Zijn er dan geen ouders die het raar vinden dat hun dochter die op kamers woont ineens wel een rijbewijs kunnen halen, maar nog steeds geld komen lenen bij hun ouders? Ja, dat blijkt…. Natuurlijk kunnen die meisjes een verhaal verzinnen etc….

Maar wat ik mezelf dan afvraag wanneer zet je als jonge meid die stap ? Zullen ze denken oh dat is wel even snel gepiept? Ik neem gewoon lessen en na 4 lessen duiken we even samen het bed in. Hebben ze daarna geen spijt of voelen ze zich daarna niet vervelend? En die meisjes denken dan gewoon heel erg makkelijk over sex neem ik aan. Oké niet iedereen is vroeger misschien niet zo netjes geweest in hun jonge jaren. Maar gewoon echt rijlessen nemen met betaling in natura is toch iets heel anders.

Rijlessen tegen betaling in natura zou verboden moeten worden. Wie zegt mij dat die rijinstructeur controleert of die meisjes echt wel ouder zijn dan 18? Wie zegt mij dat wanneer ze jonger zijn dan 18 ze zeggen dat betalen in natura niet mogelijk is. Rijinstructeurs hoeven niet eens een verklaring te hebben van goed gedrag…. Terwijl sportleraren dat bijvoorbeeld wel moeten hebben. Echt ik vind dit gewoon echt te bizar voor worden.

En dan heb je ook nog de fakers… die doen alsof ze een rijschool hebben of doen alsof ze werken bij een rijschool. Die fakers dat mag dan weer niet en die kunnen dan wel opgepakt worden, gelukkig zullen we maar zeggen. Er zullen dus ook genoeg meiden zijn die er in trappen bij die fakers. Je moet er toch niet aan denken dat je dochter op deze manier met zo’n figuur in aanraking komt. Of dat je dochter echt haar rijles heeft gehaald met rijlessen te betalen in natura……

Wat vinden jullie hier nou van? Vinden jullie ook dat het verboden zou moeten worden?

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments
 • Reply

  Ik zag het gister ook, zo raar!

 • Reply

  ik zou er zelf liever gewoon normaal voor werken en de man betalen, dan de hoer uit te gaan hangen voor een paar crappy rijlessen!
  femketje onlangs geplaatst…Look – Cut Crease.My Profile

 • Femmy
  Reply

  Dit is idd van alle tijden. Ik kreeg zelf destijds ook de vraag of ik wat vaker een rokje aan wilde doen… Mooi dat ik dan juist een broek aan deed! Ik moet er niet aan denken wat er gebeurd zou zijn als we dan even inparkeren zouden gaan oefenen op een stille parkeerplaats….!
  Ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht, maar een jong meisje alleen met een ‘vreemde vent’ in de auto is eigenlijk behoorlijk kwetsbaar. Misschien geen slecht plan om een verklaring van goed gedrag verplicht te stellen voor rijinstructeurs, Hoewel dat wellicht ook alleen een schijnveiligheid creëert.

 • Joyce
  Reply

  Ik denk zeker dat er een verbod op moet komen, maar denk dat dit iets van alle tijden is. Ik ken ook verhalen van rij-instructeurs hier in de buurt die korting gaven in ruil voor bepaalde handelingen. En als de ouders de lessen betaalden, was het voor het meisje natuurlijk nog altijd handig om dan extra geld te hebben.

  Ik denk dat seks altijd een ruilmiddel zal blijven en dat het niet uit te roeien is. Het enige wat je kunt doen is je kinderen waarschuwen denk ik.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge