Beauty, Review
1

Review: Trevor Sorbie Salon X-Clusive Nourishing Shampoo

Vorig weekend kreeg ik weer een leuk pakketje van de Beautyshop van John Beerens met daarin weer erg leuke producten. Ik kon ook niet wachten met het openmaken van het pakketje, tot ergernis van vriendlief, want we stonden namelijk op het punt van vertrekken. Ik ritste het pakketje open en mijn oog veel meteen op deze Shampoo, maar dat kan ook niet anders omdat deze een groot bling bling gehalte heeft en dacht meteen dat ik daar wel een review over zal schrijven.

Ik heb deze week dus enkele keren mijn haren eens gewassen met de Salon X-Clusive Nourishing Shampoo van Trevor Sorbie. Zodat ik ook daadwerkelijk goed mijn bevindingen er over kan geven.

De verpakking geeft aan dat deze shampoo droog en beschadigd haar hydrateerd en dat zorgt voor een prachtige glans. Het maakt het haar schoon terwijl het hydrateert. Tevens zorgt het ook voor dat het haar lekker zacht wordt. De shampoo is voor droog en beschadigd haar, dat heb ik gelukkig niet, maar die glans wil ik wel graag zien.

trevor-sorbie-salon-x-clusive-nourishing-shampoo

trevor-sorbie-salon-x-clusive-shampoo

Allereerst de verpakking, die ziet er stralend uit. Erg veel bling bling gehalte aangezien het zilver en het paarse ook echt glanst. Als het mijn haren net zo veel glans geeft als de verpakking ben ik dik tevreden dacht ik, al zal dat wel te veel glans zijn. De shampoo zit in een makkelijk hanteerbare tube met fliptop cap. Dit vind ik zelf de makkelijkste verpakkingen voor shampoo, zodat het makkelijk is tijdens het douchen of als je in bad gaat.

trevor-sorbie-salon-x-clusive-nourishing-shampoo-ingredienten

De shampoo bevat UV filters en is ook nog eens parabeen vrij !

De shampoo is parelmoer / wit van kleur, en is niet al te dun, maar ook niet super dik. Eigenlijk precies goed naar mijn idee. Het loopt dus ook niet zo heel erg snel uit hand.  Het ruikt lekker fris heel klein beetje bloemig, de geur is in ieder geval niet super sterk aanwezig.

Het is genoeg om een klein beetje te gebruiken want deze shampoo schuimt heerlijk. Ik houd er zelf van als een shampoo goed schuimt, hoe meer hoe beter ( vind ik dan ). Bij het in masseren voel ik ook echt hoe zacht de shampoo is, ook mijn handen worden er helemaal zacht van … gewoon heerlijk. Doordat de shampoo lekker schuimt is deze ook weer zuinig in gebruik wat ook weer een groot voordeel is.

Als het haar eenmaal gewassen is voelt het ook goed zacht aan. En is je haar eenmaal goed droog dan zie je ook de glans. Mijn vriend vroeg zelfs na de eerste keer dat ik gebruikte ik iets over mijn haar had gespoten of dat ik iets had ingesmeerd omdat hij toch wel zag dat het maar glans heeft als normaal. Nou als hij dat al ziet .. dan ben ik super dik tevreden met dit product.

Deze shampoo deelt nu met TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo de eerste plaats in het lijstje van mijn favoriete shampoos.

Salon X-Clusive Nourishing Shampoo van Trevor Sorbie
is te verkrijgen in de Beautyshop van John Beerens en de prijs is € 13,75 voor 250 ml of € 31,50 voor 1000 ml.

Wat vinden jullie belangrijk aan een shampoo?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge