Beauty, Miss Mags, Review
3

Review: TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo & Conditioner

Ik hou er van om mijn haren te wassen, het liefst doe ik het iedere dag. Dat deed ik in het verleden ook, maar aangezien dat niet goed is ben ik daar gelukkig enkele jaren geleden al vanaf gestapt. Een goede shamp0o en conditioner vind ik echt heel erg belangrijk. Vandaag een review van de TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo & Conditioner.

In mijn John Beerens shoplog van 16 maart  liet ik jullie zien welke producten ik in die beauty shop had gekocht. Ik had zelf nog nooit kennis gemaakt met de producten van TIGI, maar toen ik de vrolijke verpakking zag wist ik zeker dat ik het eens zou moeten proberen. Aangezien ik van mezelf natuurlijk blond haar heb, heb ik gekozen voor de shampoo en conditioner speciaal voor blond haar. Is tevens ook te gebruiken voor geverfd haar.

Over de verpakking is niets verkeerds te zeggen. Het ziet er super vrolijk uit, zit in een degelijke stevige tube met fliptop cap. Zulke tubes vind ik zelf het fijnste voor gebruik. Hierbij vind ik namelijk dat het makkelijker te doseren is.

tigi-bed-head-dumb

De shampoo is licht roze van kleur en is een wat dikke substantie, hierdoor moet je ook best wel stevig in de tube knijpen wil er iets uitkomen, maar dat zie ik alleen maar als een plus punt. Hoe vaak het mij al niet is gebeurd dat er een halve fles shampoo ineens over mijn handen is gegaan bij bijvoorbeeld een fles, of een tube waarbij het product wat erin zit super dun is. Het zelfde geldt voor de conditioner, deze is wat geel goudachtig van kleur, en ook een wat dikkere substantie. Deze gaat wel wat makkelijker uit de tube, maar het loopt er gelukkig niet uit. Bij beide producten moet je dus echt goed knijpen in de tube.

Eenmaal uit de tube ruikt de shampoo heerlijk, een frisse bloemige geur, niet te veel, maar precies goed. De conditioner heeft eigenlijk niet echt een herkenbare geur maar ruikt ook niet verkeerd, best lekker eigenlijk. Het doet me denken aan een luchtje wat je vaak ruikt als je langs het strand loopt… maar goed moeilijk te omschrijven.

Een shampoo moet voor mij goed schuimen, en deze shampoo schuimt echt super goed. Je hoeft ook echt maar een kleine hoeveelheid te gebruiken. Bij deze shampoo gebruik ik zelfs nog niet eens de helft van wat ik gebruik bij de meeste shampoo’s. Dit maakt de shampoo ook lekker zuinig in gebruik. De conditioner is lekker zacht en ook daar heb je niet veel voor nodig.

Na een heerlijke wasbeurt met deze twee producten, heb ik echt het gevoel dat mijn haar lekker schoon en fris is. Het voelt fluweel zacht aan, dankzij de conditioner. Ja deze producten staan vanaf nu met stip boven aan op mijn favoriete lijstje van shampoo en conditioner.

De TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo & Conditioner is verkrijgbaar bij de Beautyshop van John Beerens.

– TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo  € 13,05 voor 250 ml

TIGI Bed Head Dumb Blonde Conditioner € 14,77 voor 200 ml

 

Hebben jullie al een een product van TIGI gebruikt?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge