Beauty, Lifestyle, Review
14

Review: Studio Nails – Better than Gel Nails by Essence

Wie wil er nou geen verzorgende nagels hebben tegenwoordig. Ik zelf ben dol op hele mooie nagels het maakt niet uit of ze naturel zijn of met een french manicure als ze er maar mooi uit zien. Ik let er bij andere mensen heel erg veel op.

Hoewel ik zelf heel erg let op de handen en nagels van een ander .. let ik er minder op bij mezelf. Dat heeft te maken met het feit dat ik een hele vervelende tik heb … nagelbijten. Ja ik weet het ik moest me schamen …. Ik vind het verschrikkelijk, maar ik kom er niet vanaf. Toen ik zelf nog nagelstyliste was had ik altijd mooie verzorgde nagels, maar sinds ik dat niet meer doe en op dit moment gel en acryl niet blijven zitten zit ik even zonder mooie nagels helaas….

Maar gister liep ik bij de Kruidvat en wat zag ik daar liggen, een mooi pakketje om je nagels er mooie verzorgd uit te laten zien. French Manicure style. Iets waar ik altijd al van gehouden heb. Let wel het is niet om je nagels een verlenging te geven, maar eigenwijs die ik ben… ga ik het toch proberen.

Wat heb je nodig :

– Studio Nails Nail tips
– Studio Nails Vijl  ( kan natuurlijk iedere andere vijl zijn)
– Studio Nails Nageltip lijm
– Studio Nails Base Sealer
– Studio Nails Top Sealer

Mijn nagels before

De stappen :

  • Als eerste zoek je uit welke tips het beste bij je nagels passen. Ik zelf heb een wat bredere duim, en past de grootste niet helemaal precies, maar dat valt niet op. Leg alle tips precies op volgorde en check iedere vinger apart, aangezien niet altijd op beide handen je nagels even breed zijn.
  • Maak je nagels schoon door heel ligt over je nagel te vijlen ( altijd maar 1 kant op !! )
  • Pak dan een nageltip, doe er een beetje lijm op over de hele breedte van de tip en plak het dan zo recht mogelijk op je nagel. Zorg dat je beide hoeken aandrukt. Het is eigenlijk de bedoeling dat je helemaal op de tip van je nagel plakt, dat er niets over de rand valt. Ik ben zelf eigenwijs en plak ze maar met een klein randje op mijn eigen nagel zodat ze wat langer lijken.
  • Als je alle 10 je vingers hebt gehad dan kun je het applicatie tabje van de tips verwijderen door ze naar voor en naar achteren te bewegen. Daarna vijl je met de vijl voorzichtig je nagel in model en het stukje wat blijft zitten van de applicatie tab verwijder je ook meteen.
  • Doe daarna de base sealer er over heen en zorg dat die erg goed droog is.
  • En als laatste sta gebruik je de top sealer

En het resultaat is in een handomdraai hele mooie nagels. Ik zelf vind het een goed resultaat. Heb je zelf lange nagels en je gebruikt ze gewoon alleen voor de french manicure dan ziet het er net uit alsof je bij een nagelsalon bent geweest.

Als je ze niet als verlenging gaat gebruiken geeft de verpakking aan dat ze 10 dagen blijven zitten. Ik geloof het meteen, ik heb ze namelijk zelf wel als verlenging gebruikt en alleen meet met de base en top sealer en ze zitten nog perfect. Ik moet er wel bij zeggen dat er 1 was gebroken deze ochtend, maar dat was mijn eigen schuld, aangezien ik erg lomp aan het doen was met de hond en mijn nagel bleef haken.

Eerste aanschaf van het totale pakketje €11,20  Zijn de nagels eraf dan zou je alleen maar die tips opnieuw moeten kopen en dan ben je max € 1,99 kwijt.

 

En lijkt dit jullie een fijn en handig setje?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
14 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge