Beauty, Review
3

REVIEW: Planter’s Bagnoschiuma Gold Light

Ik geef eerlijk toe dat ik bij veel producten die steeds in de Truly Yours box zitten denk: WOW dat wil ik meteen proberen, en reviewen. Dit had ik ook bij het zien van deze badschuim. De verpakking sprak mij alleen al erg aan.

Vandaag heb ik dan ook een review van deze badschuim, wat doet het en wat vind ik er zelf van. Zou ik het zelf ook echt gaan kopen of laat ik het bij deze keer.

Dit is wat Truly Yours zegt:

Een softie eigenlijk, dit badschuim, want super verzorgend en zacht. Stript je huid niet van huid eigen vetten en ruikt fantastisch, dankzij papajaextract. En hult je in een feestelijk ‘illuminating’ waasje bovendien.

Wat is het ?

Een verzorgend badschuim met noten-, sesam- en abrikozenolie, rozijnenextract, papajaextract en vitamine E, plus subtiele gouden of zilveren glansdeeltjes voor een mooi glanseffect. Dit product, van het Italiaanse natuurcosmeticamerk Planter’s, is parabeenvrij en bevat geen kleurstoffen of petrolaten.

De prijs is ongeveer € 12 voor 125 ml.

Gebruikstip:

Je creëert het meeste schuim door een kleine hoeveelheid op een spons of puffa te doen en je zo in te zepen. Ow en het beste is ook om even te schudden, zodat de kleine glansdeeltjes zich verspreiden.

Nou daar stond ik dan goed voorbereid onder de douche, spons in de aanslag. Het goedje is voor een badschuim naar mijn mening erg dun, dus ik had al snel te veel op mijn spons zitten (nou vind ik dat zelf meestal niet zo erg, maar toch). De badschuim schuimt inderdaad erg goed, ik had natuurlijk een beetje te veel schuim, maar dat mag de pret niet drukken.

De geur die er vanaf komt is ook erg lekker naar mijn mening. Ik kan het niet zo makkelijk omschrijven maar het ruikt wat bloemig en het lijkt wel alsof het ook wat een kruiden geur heeft. Ik vind het erg lekker ruiken, alleen jammer dat de geur erg snel weg is.

De kleine glansdeeltjes zie je ook erg goed op je huid, maar zodra je je hebt afgespoeld zijn ze ook weer weg. Nu vind ik dat ook maar goed ook, want een hele dag met overal van die glansdeeltjes te lopen die zichtbaar blijven, lijkt mij ook niet echt een goed idee.

Oordeel:

Ik vind deze badschuim nu niet echt zo bijzonder, hij is lekker in gebruik dat is het enigste. Maar ik vind de prijs van € 12 dan een beetje te veel voor 125 ml. Ik zou deze zelf dus niet echt zelf aanschaffen.

Misschien wel weer leuk om als cadeau te krijgen 😉

 

Hebben jullie deze zelf al eens geprobeerd?

 

 

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge