Beauty, Review
0

REVIEW: Abgur Sublime gezichtsverzorging

Ik vind het heerlijk om mijn gezicht te verwennen, de ene keer met een masker en de andere keer met een crème. Nu gebruik ik dagelijks gezichtscrème, in de ochtend een dagcrème en als ik naar bed ga een nachtcrème. Nu vond ik het tijd om eens de Sublime gezichtsverzoging van Abgur te gaan testen. Ik heb al eens 100% pure arganolie getest en was daarvan zeker te spreken.

De Sublime Anti-Aging olie wordt in het kort omschreven als een verstevigende huidolie, en kan gebruikt worden voor op het gezicht, hals en decolleté. Het is geschikt voor alle soorten huidtypes en kan ook gebruikt worden bij acne. Het is een Verstevigende gezichtsverzorging op basis van arganolie met cactusvijgolie en een beetje van neroli olie. Het is een echt zuiver natuurproduct

Cactusvijgolie in combinatie met cosmetische arganolie en neroli olie is een zeer effectief middel om vroegtijdige rimpels tegen te gaan. Tevens stimuleert deze anti aging gezichtsolie de celvernieuwing en het verstevigen van de huid. De olie beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf mede door extreme  antioxidanten die deze combinatie bevat.

abgur-sublime-4

De verpakking ziet er simpel en zeer degelijk uit. Het zit in een glazen flesje met draai dop, maar je krijgt er een losse dop met spray bij zodat je het zeer gemakkelijk als spray kan gebruiken. De fles zit in een stevige kartonnen verpakking die ook erg mooi oogt. Kleuren die goed gekozen zijn bij dit product.

abgur-sublime-5
Ik merkte het meteen zodra ik mijn gezicht had ingesmeerd, het voelt een beetje warm aan en je voelt het ook in je huid trekken. Als het is ingetrokken zul je merken dat je huid ook wat zachter aanvoelt.  Zodra je een beetje olie in je handpalm sprayt merk je dat het niet super dik is, het is een dunne substantie. Daardoor smeert het fijn en makkelijk uit. Daardoor trekt het ook iets sneller in en dat vind ik ook echt wel een plus punt.

abgur-sublime-1

Wat betreft de geur van het product kan je ook echt ruiken dat het natuurlijke olie is. Het ruikt minder sterk als de 100% pure arganolie en ook dit vind ik een plus punt. Ik zelf vind het geen onaangename geur.

Of het product echt Anti-aging werkt daar kan ik geen antwoord op geven, ik heb het een week gebruikt. Maar het is zeker een product wat ik vaker ga gebruiken. Ik heb het voor deze review maar een week getest.

Zoals ik al eerder aan heb gegeven maakt het mijn huid ook wat zachter en voelt mijn huid ook niet droog aan. De droge plekjes die ik normaal heb op mijn gezicht, zijn ook niet meer droog na het gebruik.

Of ik dit product aan anderen aan zal raden zeg ik volmondig JA ! De prijs is misschien een beetje aan de hoge kant, maar dat heeft er natuurlijk ook mee te maken dat het echt een natuurlijk product is daarom heb ik minder moeite met de prijs.

 

Je kunt het product kopen in de webwinkel van Gezonder.nu en de prijs is € 59,95 voor 100 ml. Gezonder.nu is een webwinkel op het gebied van natuurlijke en biologische producten.

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge