Gadget, Miss Mags
3

Onze Tablet, ik kan hem echt niet meer missen

Wij vonden het eigenlijk een beetje onzin om een tablet te hebben (voor ons dan), we hebben beide internet op onze telefoon (waar ik nu niets aan heb omdat de reparatie nog 2 weken kan duren) en we dus eigenlijk normaal gesproken er alles mee kunnen doen.

Enkele maanden geleden was ik dan toch mezelf aan het verdiepen op het gebied van tablets. Dit ook omdat ik dan ook eens vanaf de bank wat werk kan doen in plaats van meteen achter de PC te kruipen. En mochten we eens wat langer weg gaan, is het toch wat makkelijker om dingen te doen op de tablet dan op de telefoon.

De eerste keuze die gemaakt moest worden was of het een Apple of een Android tablet moest worden, want de software die ik nodig heb om bepaalde werkzaamheden te verrichten moest natuurlijk wel gedraaid kunnen worden. Onze voorkeur ging voornamelijk uit naar Android, omdat het wat makkelijker in gebruik is en er veel meer apps voor te krijgen zijn, en er veel meer ontwikkeld gaat worden. Tevens zijn er op dit moment ook veel meer Android developers, en het aanpassen van dingen gaat nou eenmal wat makkelijker met Android als met Apple.

De software die ik nodig heb draaide gelukkig op Android dus dat dilemma was al snel opgelost, nu alleen nog welk merk, de grote van het scherm , het geheugen .. Overal moet je weer rekening mee houden. In de eerste instantie zat ik te kijken naar een Samsung of naar een Asus, totdat de Kruidvat met een aanbieding kwam.

Een broertje (nou ja broertje is groter alleen iets jonger), van vriendlief was zelf ook op zoek naar een tablet en zag de aanbieding ook van Kruidvat, en is gaan mailen met Kruidvat omdat hij wat meer wilde weten over de prestaties. Ook natuurlijk wat bronnen op internet bekeken en de conclusie was kort maar krachtig, voor het geld een bijzonder goede tablet.

We zijn op de actie toen ingegaan en 2 dagen later kwam dan onze nieuwe aanwinst in huis. Voldeed het aan de verwachtingen? JA ! Ben ik nog steeds tevreden? JA !!!! Doe ik er veel mee ?  JA ! Ik en tablet zijn thuis onafscheidelijk, en doe er nu vooral veel mee omdat mijn telefoon wat ik al eerder vermelde ter reparatie ligt wat nog wel even kan duren.

Wij zijn dus eigenaar van een Tablet M-936 9.7 inch Pro-Line2, dit is de volledige benaming, op het internet is er ook een speciaal Nederlands forum over wat dus ook wel handig is. Zoals je ook op de foto kan zien is de tablet aan de voorkant wit, en aan de achterkant is het zilverkleurig.

De apps die er op staan zijn op zich niet echt bijzonder, Skype, Pinterest, Mobile Gird Client en sinds kort ook Instagram. En natuurlijk staan er ook wat spelletjes op, ik ben op dit moment vooral verslaafd aan het spel Monster Park. Wat is dat een uitdaging zeg, om zo veel mogelijk verschillende monsters te sparen. Ik heb er ook een app op staan zodat ik ook in contact sta met World of Warcraft (WOW) want ook daar wil ik nog wel eens online gaan op de PC om eens lekker te gamen.

Ik kan de tablet niet meer missen, vooral nu ik zonder mijn goede telefoon zit, maar vooral omdat ik erg verslaafd ben aan het spel Monsterpark. Helaas heb ik enkele keren overnieuw moeten beginnen ivm aanpassen aan de tablet, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Heb je ook een android tablet dan is Monster Park zeker een aanrader. Je kan ook meer vinden hier over op http://www.monsterparkfan.com/

Ik raad dus echt iedereen aan die op zoek is naar een tablet, ook de mogelijkheden te bekijken die Kruidvat biedt met betrekking tot tablets. Over het algemeen zijn er erg veel mensen goed te spreken over deze tablets. Je hoeft echt niet meteen het duurste van het duurste te hebben om kwaliteit te hebben.

 

Ben jezelf in het bezet van een tablet? En heb je dan Android of Apple, en waarom heb je daarvoor gekozen ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments
  • Reply

    Ik heb nog geen tablet, en met name omdat ik ook exact hetzelfde als jou dacht : het is vast niet nodig, ik heb al een mobieltje met internet. Maar heel stiekem spaar ik er toch voor haha 🙂 Ofnaja eerst een goede camera, en dan misschien een Apple tablet!

  • Reply

    Een Apple iPad heb ik wel 🙂

    De nieuwste, en die heb ik omdat hij optimaal werkt, en met al mijn andere apparaten communiceert. Ook heb ik hem voor mijn werk.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge