Gadget
1

De nieuwste iPhone 8: wil jij hem hebben?

Dat de iPhone een hit is, dat is inmiddels wel duidelijk. De meeste jongeren lopen het liefst met een iPhone in plaats van met bijvoorbeeld een Samsung. Heel eerlijk gezegd snap ik zelf die hele hype wat betreft iPhone niet…

De iPhone bestaat inmiddels 10 jaar en iedere keer bij de lancering van een nieuw toestel verbreken ze alle eerdere records. Op 12 september heeft Apple de duurste iPhone ooit gelanceerd. Zal ook dit toestel weer razend populair zijn? Ik vraag mij soms af waarom de iPhone nou zo speciaal is. De iPhone heeft inderdaad een prachtig design en goede specificaties. Maar waarom kiezen veel mensen nu de iPhone boven een Android toestel?

Design

De verschillen qua design zijn niet zo heel groot. Less is more zeggen ze en dat is ook te Ook de interface van de iPhone zou wat stijlvoller dan dat van Android toestellen. Tevens staat veiligheid hoog in het vaandel bij Apple. De iOs apps die aangeboden worden via de Appstore moeten namelijk aan bepaalde voorwaarden voldoen en worden daar streng op gecontroleerd.

Features

Er zijn mensen die bij iedere nieuwe lancering hun oude iPhone verkopen om meteen de nieuwste te kopen. Waarom denk ik dan? Wat voor nieuws zit er op het laatste toestel dat je niet wilt missen? Is dat echt het geld waard? Natuurlijk snap ik de overstap wanneer je echt een oudere versie hebt, maar waarom zou je als je een iPhone 7 hebt, gelijk een iPhone 8 kopen?

Ik ben voorlopig nog zeer blij met mijn eigen Samsung S5. Het toestel kan alles wat ik nodig heb en maakt ook nog eens mooie foto’s. En wat mij betreft gaan we weer lekker terug naar de oude toestellen van de jaren 90. Gewoon weer lekker bij elkaar sociaal zijn in plaats van online sociaal zijn;-)

Ben jij een iPhone gebruiker of heb je liever Android en waarom?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment
  • Reply

    Ik ben het helemaal met je eens. De toestellen van tegenwoordig zijn geweldig (stiekem doe ik er zelf natuurlijk ook aan mee) maar de cultuur die het met zich meebrengt is zo jammer. Geef mij inderdaad de jaren 90 maar weer. Ook ik vind een android toestel prima (zelf heb ik een Sony). Van mij hoeft het niet zo duur en ik hoef niet het nieuwste zolang m’n toestel nog goed genoeg werkt. Wel moet er gezegd worden dat iOs een veel beter en veiliger platform is. Vandaar ook de prijzen van de iphones.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge