Beauty, Newsflash, Persberichten, Webshop
3

NewsFlash: Waterclouds nu ook in Nederland !

Elk haartje op ons hoofd verheugd zich er al maanden op en nu is het moment eindelijk daar! Waterclouds is in Nederland! Helemaal vanuit Zweden, nu exclusief online verkrijgbaar bij JohnBeerens.com en in de John Beerens Haarstudio in Tilburg. Nu deze eerste week met 25% introductie korting!

Uit Zweden komt niet alleen de mooiste mode, maar ook op het gebied van beauty zijn ze erg vooruitstrevend. Waterclouds is ontworpen door professionals en heeft een assortiment van een 20-tal prachtige haar producten. De producten zijn van hoge kwaliteit door de speciaal geselecteerde ingrediënten, zoals argan olie, macadamia olie en cloudberry olie. Daarnaast respecteert Waterclouds het milieu door te werken met biologisch afbreekbare verpakkingen en zijn alle producten vrij van parabenen.  Het merk is een grote hype in Zweden en de sterren zijn er dol op. De Beautywebshop JohnBeerens.com kon dan ook niet anders en moest en zou het merk naar Nederland halen!

 

Waterclouds staat niet alleen mooi in de badkamer, maar doet ook nog eens wonderen voor je haar! Of je nu lang, kort, gekruld, steil, gekleurd, droog, beschadigd of futloos haar hebt. Waterclouds heeft voor elk haarprobleem de perfecte oplossing.

 

Ik ben erg benieuwd naar dit deze lijn producten .. Jullie ook?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge