Beauty, Newsflash, Persberichten
2

Newsflash: Ultra Moisturizing Lip Balm by Palmer’s

Je kent dat wel .. in de winter heb je vaak van die schrale droge lippen door de wind en de lagere temperaturen. Palmer’s komt hiervoor speciaal met een nieuwe Lip Balm.

Palmer’s Cocoa Butter Formula Original Ultra Moisturizing Lip Balm gaat je lippen de bescherming bieden die ze nodig hebben in de winter. Door de verzorging en de bescherming van deze lippenbalsem worden je lippen weer gaaf en zacht.

In de Lip Balm hebben ze twee formules in één jasje gestoken. Deze vernieuwde lippenbalsem beva naast een hoge concentratie verzorgende cacoaboter nu ook extra vitamine E. Door de vitamine E zal je schrale droge huid gehydrateerd worden door transepidermaal (transpiratie) waterverlies te verminderen.  Het helpt je huid daarnaast ook te beschermen tegen UV-schade.

Naast dat deze lippenbalsem met SPF15 kan worden gebruikt op je lippen kan het ook gebruikt worden om andere gevoelige huidzones in het gezicht (neus en oren) te beschermen tegen de zon. De lippenbalsem loopt schuin af voor extra gebruiksgemak.

De lippenbalsem is naast de vernieuwende originele lipbalm nu ook te verkrijgen in een Dark Chocolate en Cherry variant. Deze hebben dezelfde eigenschappen alleen als extra een subtiel tintje en een lekker smaakje.

Palmer’s Cocoa Butter Formula Original Ultra Moisturizing Lip Balm is verkrijgbaar bij de drogisterij. Prijs € 2,09

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge