Beauty, Newsflash, Persberichten
0

NEWSFLASH: TRIND bij aankoop 2 producten 1 gratis! bij ETOS

Jaaaa… Het is weer eens zo ver, Etos heeft weer een hele mooi actie in samenwerking met het merk Trind. Ik ben steeds meer een liefhebber van Trind gaan worden en ik ga ook zeker gebruik maken van deze actie.

Vanaf 26 november tot en met 2 december krijg je bij aankoop van twee Trind producten bij eenEtos filiaal het tweede product gratis! Deze actie is geldig voor alle Trind producten die in de betreffende vestiging verkrijgbaar zijn. Het Trind assortiment kan per Etos vestiging namelijk verschillen.

Deze periode van het jaar vraagt om extra verzorging van de handen en nagels. De hand- en nagelverzorgingsproducten van Trind helpen je hierbij! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Trind Hand Repair voor verzorging van de handen en Trind Nail Balsam en Cuticle Balsam voor hydrateren van nagels en nagelriemen. Maar ook de Trind Nail Repair Natural: de meest effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt.

Staat er dus nog iets op je verlanglijst van Trind vergeet dan zeker niet voor 2 december langs de Etos filiaal in je buurt te gaan om gebruik te maken van deze mooie actie. Wie wil er nou geen 2 producten voor de prijs van 1?

 

Gaan jullie gebruik maken van deze actie?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge