Newsflash, Persberichten
4

Newsflash: Swiss Perfection by John Beerens

Professionals en onderzoekers zijn het erover eens dat de haardroger Swiss Perfection van SOLIS de beste haardroger is in zijn soort. Door gebruik van de nieuwste techniek en ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging behaalt deze droger het snelst, het beste resultaat.

Gezond drogen
De superieure techniek van deze haardroger is gebaseerd op de baanbrekende tourmaline-, keramiek- en ionentechnologie. Deze unieke technologie, die speciaal ontworpen is om de gezondheid van het haar te beschermen, zorgt ervoor dat het vochtgehalte en de glans van het haar behouden blijven. Het haar blijft dus gezond en glanzend.

Sterke punten

De SOLIS Swiss Perfection by John Beerens heeft 50% meer luchtdruk en 40% meer lucht dan vergelijkbare professionele haardrogers. Met het vermogen van 2.300 Watt is de haardroger een echte krachtpatser. Hierdoor droogt het haar nog sneller. Door de speciale koude luchtknop kan het haar snel afgekoeld worden, waardoor het goed op zijn plaats gehouden wordt. De koude lucht zorgt ervoor dat de warmte niet onnodig lang in het haar blijft en het haar niet beschadigd. De haardroger beschikt bovendien over een bescherming voor oververhitting.


“Mooiste creaties”
John Beerens is er trots op dat de SOLIS Swiss Perfection zijn naam draagt. :

Ik ben onder de indruk van de prestaties van deze professionele haardroger. De SOLIS Swiss Perfection by John Beerens is snel en eenvoudig om mee te werken waardoor ik de mooiste creaties kan creëren. Het resultaat is altijd perfect, mooi en glanzend haar!

Haarscherpe feiten op een rijtje:

  • 50% meer luchtdruk dan vergelijkbare professionele haardrogers
  • 40% meer lucht dan vergelijkbare haardrogers
  • Tourmaline- + Keramiek- + Ionentechnologie
  • Meerdere snelheden en warmtestanden
  • Koude luchtknop
  • Afneembaar haarfilter
  • Antislip handgreep
  • Met bescherming tegen oververhitting
  • Inclusief stylingmondstuk

Swiss Perfection by John Beerens is verkrijgbaar in zwart en violet en is te koop bij JohnBeerens.com. Prijs €99.

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge