Beauty, Newsflash, Persberichten
0

Newsflash: Prep + Prime Natural Radiance by M.A.C

Om een flawless look te creëren moet je je hoed goed voorbereiden (preppen) voordat je de make-up gaat aanbrengen. M.A.C introduceert Prep + Prime Natural Radiance.
Welke te koop zal zijn vanaf 22 oktober.

Deze Prep + Prime Natural Radiance, is speciaal gecreëerd voor de vette en gecombineerde huid. De zijdezachte gel emulsie hydrateert en creëert de perfecte basis om het aanbrengen van foundation of poeder te verbeteren. Prep + Prime Natural Radiance bevat rosemarijn en gerst extracten, en langdurige oil-control ingrediënten; laminaria extract en silica.

Het extract van kastanje en witte wilgenbast geeft je huid een gladde en heldere textuur aan de huid. De mandarijnenschil extract en vitamine E en C beschermen de huid met antioxidanten, en cafeïne zal de huid kalmeren en roodheid zal verminderen. Het gouden verhelderende parelpoeder reflecteert de huid voor een stralende look.

Prep + Prime Natural Radiance  is te koop vanaf 22 oktober in alle MAC verkooppunten en via www.maccosmetics.nl Prijs €35 voor 50ml

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge