Lifestyle, Miss Mags, Newsflash
8

Newsflash: Miss Mags is officeel …

Vandaag mag ik jullie een nieuwtje vertellen, waar ik eigenlijk best trots op ben. En al helemaal als je bedenkt dat ik pas ben begonnen met bloggen… Lees snel verder

Ik mag jullie namelijk mededelen dat ik vanaf vandaag officieel benoemd ben tot Johnbeerens.com Lover. Nu denken jullie misschien Ja dat is leuk voor jou maar wat houd dat nou precies in, en hebben wij daar ook voordelen van.

Ik zal jullie eerst eens wat meer vertellen over John Beerens. John Beerens is eigenaar van John Beerens haarstudio in Tilburg. Hij mag zijn kunsten overal ter wereld komen vertonen op haarmodeshows en tevens werkt hij daarnaast ook met en voor veel bekende Nederlanders. John Beerens heeft ook tijdens de Hairstyle 2006 in Rotterdam ook de Top Hair Award gewonnen waarbij hij zich kapper van het jaar 2006 van de Benelux mag noemen.

Maar er is nog veel meer.. Hij heeft op RTL5 ook zijn programma gehad om kapsalons in nood een nieuwe look en een fijne frisse start te geven. John heeft daarbij niet alleen de kapsalons maar ook de kappers en kapsters zelf onder handen genomen.

Naast het feit dat hij een geldige kapper is en zijn vak zeer goed verstaat, is hij ook eigenaar van een hele fantastische webshop. In deze webshop verkoopt hij verschillende soorten producten. Niet alleen haarverzorgingsproducten, maar ook producten voor huidverzorging en make-up. Er zijn verschillende merken in de webshop te vinden zoals: Alter Ego, J Beverly Hills, L’Oreal, PUPA en vele anderen.

Ja, nu weten jullie wel wat deze man zoals doet en wat er allemaal te verkrijgen is in zijn webshop, maar nu weten jullie nog steeds niet wat het precies voor mij en jullie betekend. Ik wordt namelijk op de hoogte gehouden van de eerste nieuwtjes en trends die ik natuurlijk ook ga vermelden op deze blog. Tevens ga ik ook producten testen en reviewen, wat natuurlijk ook op deze blog komt te staan.

Kortom jullie als lezers van deze blog, zullen ook als 1 van de eersten op de hoogte gehouden worden van de producten, reviews, tips en trends. Daarnaast zal ik ook naar de evenementen gaan van John Beerens en ook daar zal ik jullie over informeren.

 

De reden waarom ik zo blij ben dat ik me officieel JohnBeerens.com lover mag noemen omdat ik hem een kapper vind van topklasse (wat hij natuurlijk ook is) en dat niet alleen verkoopt hij fantastische producten in zijn shop. Maar dat is het niet alleen … Ik ben pas begonnen met bloggen, want het eerste artikel stond online op 19 september. En ik ben super blij met het aantal bezoekers wat al naar mijn site komt en de reacties die ik krijg.

Waren jullie al bekend met John Beerens?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
8 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge