Beauty, Gadget, Webshop
4

Newsflash: Hot Iron Holster

Jullie kennen het vast wel, je bent je haar aan het föhnen of met die krultang in de weer en je hebt je handen niet vrij .. Steeds maar weer als je ermee bezig bent wordt je gestoord, staat de postbode met een pakket aan de deur, of je mobiel gaat en je moet hem echt even opnemen …. Maar waar laat je dan zo snel mogelijk je erg hete föhn of krultang? 

Het met stress om je heen kijken naar een geschikte plek om het even snel neer te leggen is voorbij! Nu hoef je niet meer bang te zijn dat je tool in het water ligt, of je handdoek verbrand.. Nee dit is een uitkomst … Simpel maar zeker effectief en super handig. Natuurlijk ook super handig als je even beide handen nodig hebt om dat ene plukje haar goed op je borstel te krijgen, of dat ene plukje wat je door je stijltang wilt gaan halen …

De Hot Iron Holster van Erin Balogh is een hittebestendige, siliconen zak voor het opbergen van uw krultang, stijltang en/of haardroger. Het product is gemaakt van 100% siliconen en bestaat uit twee delen: een ruime zak voor het opbergen van stylingapparaten en een speciale klep die zich vastgrijpt aan uw wastafel, aanrecht of ander oppervlak. Een slimme, veilige, eenvoudige en ruimtebesparende oplossing voor het opbergen van uw hete styling-tools en accessoires!

Voor het opbergen van dit soort apparaten moest ik echter hele stellages aan de muur monteren. Dat wilde ik niet. Toen ik niet kon vinden wat ik wilde, besloot ik om het heft in eigen handen te nemen. Met behulp van mijn naaimachine maakte ik met onder meer een siliconen ovenwant het eerste prototype. En het werkte! Mijn hittebestendige, siliconen knutselwerk greep zich als ‘een holster’ vast op mijn wastafel. Eureka! Na enige doorontwikkeling ontwierp ik de ‘Hot Iron Holster’. Niet alleen voor mezelf, maar voor mensen die wereldwijd kampen met dezelfde frustratie.

hot-iron-holster-2

In de Hot Iron Holster is genoeg ruimte voor het opbergen van uw föhn, krultang, haarborstels en andere benodigdheden. En is verkrijgbaar in de kleuren roze, zwart, paars en wit.

De Hot Iron Holster is nu online verkrijgbaar bij De Beautywebshop JohnBeerens.com en in de John Beerens Haarstudio.

 

Vinden jullie dit ook een goede uitvinding?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
4 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge