Beauty, Newsflash, Persberichten
0

NEWSFLASH: Het paradepaardje van Harrods, nu ook verkrijgbaar in Nederland!

Vervelende lijntjes of vermoeide uitstraling? Deze verschijnselen zijn verleden tijd! De Nubo Beauty huidverzorgingsproducten staan bekend om hun revolutionaire antiverouderingsformule. Veel celebrities zoals; Simon Cowell en Kylie Minogue zijn ook groot fan en gebruikers van Nubo Beauty.

De Nubo Beauty treatments zijn uniek en innovatief op het gebied van huidverzorging. Nubo zorgt ervoor dat de een huid een minifacelift krijgt op een geheel natuurlijke wijze. De producten van Nubo Beauty bevatten geen parabenen, irriterende petrochemische stoffen en synthetische geur- kleurstoffen.

Het assortimenten van Nubo bestaat uit; nachtcrèmes, dagcrèmes, serums, oog crèmes, lippenbalsems en maskers. Bijna alle producten van Nubo Beauty gaan veroudering tegen en zorgen ervoor dat de huid jonger oogt. Nubo heeft nu ook een mannenlijn en Gift sets.

Nubo Beauty heeft voor elke huidtype de perfecte anti-verouderingsformule.  Altijd al een mooie en strakke huid gewild, net als Kylie Monique, zonder een ingreep te ondergaan? Probeer dan Nubo Beauty, een van Hollywood’s best bewaarde geheimen.  Alle producten van Nubo Beauty zijn exclusief verkrijgbaar op de Beautywebshop JohnBeerens.com

Bekijk hier het hele assortiment

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge