greenland-face-mask
Beauty, Newsflash, Persberichten
2

NEWSFLASH: Greenland FRUIT EMOTIONS: nieuwe GEZICHTSMASKERS

Vitamines zijn belangrijk, vooral tijdens de wintermaanden. Je krijgt ze niet alleen binnen door ze te slikken uit een potje of via een gezonde smoothie, maar ook door een gezichtsmasker boordevol fruitige ingrediënten. Greenland introduceert nieuwe gezichtsmaskers binnen de Fruit Emotions lijn. Heerlijke maskers, die je gezicht in vijftien minuten winterklaar maken!

SMEER JE WEG!
Je huid kan tijdens de wintermaanden wel een oppepper gebruiken! Een droge en vochtarme huid is vaak het resultaat van de ijskoude wintermaanden. Greenland lanceert een fruitige boost voor de huid: vier heerlijke gezichtsmaskers in de Fruit Emotions lijn. Deze nieuwe gezichtsmaskers bevatten 100% natuurlijke stoffen en elk masker heeft een specifieke werking, speciaal ontwikkeld voor verschillende huidtypes. Met als resultaat een frisse en stralende huid in slechts vijftien minuten!

Wist je dat?
Gember staat voor initiatief, zelfvertrouwen en vaardigheid. In de Chinese geneeskunde wordt gember als medicijn gebruikt bij vermoeidheid en griep. Greenland gebruikt deze wortel als ultieme booster voor de huid in het Greenland Ginger Grapefruit masker. Dit product zorgt voor een intense hydratatie. De Fruit Emotions gezichtsmaskers komen in de vier bekende varianten:

Face mask Coconut Tangarine – Kleimasker
Een gezichtsmasker gebaseerd op witte klei, die zorgt voor een diepe reiniging en optimale hydratatie. De heerlijke kokos- mandarijn geur, zorgt voor een verkwikkend gevoel.

Face mask Ginger grapefruit – Gelmasker met abrikozenpitten
Een intensief hydraterend masker voor de vochtarme huid. De huid wordt van binnenuit verzorgd, ziet er vitaal uit en voelt weer heerlijk zacht aan.

Face Mask Lime vanilla with White tea – Crème masker
Een crème masker die de huid van binnenuit voedt en verzorgt. De lime vanille met witte thee, geven de huid een geweldige boost!

Face mask papaya lemon

Face mask papaya lemon

Face Mask Papaya lemon with bamboo scrub – Scrub masker
Een directe oppepper voor de vermoeide huid! Een natuurlijk scrub masker die de dode huidcellen verwijdert, waardoor de huid er fris en stralend uitziet. Het papaya lemon met bambo extract, zorgen voor een subtiele glow.


Greenland Fruit Emotions gezichtmaskers zullen verkrijg baar zijn in 10ml sachets voor € 3,99 per stuk

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge