Newsflash, Persberichten
1

NEWSFLASH: essence “design editions”

essence geeft kleur aan de lente- en zomermaanden met felle kleuren en coole dessins. Vanaf lente 2013 is het verwijderen van je nagellak leuker dan ooit met de kleurrijke limited “design editions”.

Lentebloesems, tropische dessins en schattige hartjes en sterretjes – de nieuwe verpakking is een absolute eye-catcher. Let’s party… en vier de lente met essence!  En laten we eerlijk zijn, de echte lente hebben we nog niet mogen zien … voor mijn gevoel is het nog steeds winter. Dit vrolijkt de boel weer lekker op !

essence design edition – nail polish remover hardening
Maak een einde aan broze, zwakke nagels en alledaagsheid: essence nail hardening nail polish remover is verrijkt met bestandsdelen die zachte en gestreste nagels aanpakken! De bijzonder voedende formule versterkt de nagels en zorgt voor een gezonde uitstraling. De heerlijke aardbei-passiefruitgeur doet denken aan een zonnige zomerdag. De formule is acetonvrij, dus ook perfect geschikt voor kunstnagels. Prijs € 0,99

essence – Strawberry Passion

 

essence design edition – nail polish remover moisturizing
Snel, zacht en compleet en verpakt in een kleurrijk tropisch design! Deze nail polish remover is ideaal voor iedereen die weinig tijd heeft maar toch waarde hecht aan goede resultaten! Een paar seconden zijn genoeg om alle soorten nagellak te verwijderen zonder restjes achter te laten. De speciale formule hydrateert de nagels en nagelriemen tijdens het gebruik. Het resultaat: gezonde, sterke nagels. De exotische geur van papaja en kokosnoot en de zomerse verpakking geven je direct een vakantiegevoel! Prijs € 0.90

essence – Coconut Papaya

 

essence “design editions” zullen vanaf lente 2013 instromen bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

 

Worden jullie ook zo vrolijk van deze vrolijke verpakkingen?

 

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment
  • Reply

    ze zijn volgens mij gewoon helemaal hetzelfde als die ze nu verkopen alleen met een andere print op de verpakking XD

    ik vind ze zelf altijd erg fijn, lekker goedkoop!

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge