Beauty, Newsflash, Persberichten
3

NEWSFLASH: CATRICE Ultimate Nail Lacquer

Kleur, kleur, kleur: de nieuwe collectie biedt werkelijk alles – trends, klassiekers, nudes en dertien bestsellers. Nagel couture in eindeloze variatie.

Kleuren krijgen direct een ultra hoogglans finish dankzij de, speciaal voor CATRICE ontwikkelde, “Gloss Booster” technologie. Uitstekende professionele resultaten met een subliem gel-effect, zonder af te bladderen.

 

Vanaf maart 2013 presenteert CATRICE de nieuwe generatie Ultimate Nail Lacquers.

Met 47 trendy kleuren, Gloss Booster technologie en gel-effect. Topinnovaties voor sensationele nagels:

  • Kleurrijk: 47 unieke kleuren
  • Innovatief: “Gloss Booster“ technologie
  • High-gloss: gel-effect
  • Overtuigend: perfecte dekking en lang houdend
  • Uniek: Natrafil® reservoir kwastje

Kleur ontmoet technologie: een gloednieuw reservoir kwastje, gemaakt met gepatenteerde Natrafil® haarvezels van DuPont™*. Het innovatieve reservoirkwastje geeft ultieme kleur aan de nagels met slechts één streek. Dit is de eerste keer ooit dat intelligente Natrafil® vezels zijn verwerkt in een nagellakkwastje. Ze absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Hierdoor is het niet meer nodig het kwastje herhaaldelijk in het potje te dopen. Het reservoirkwastje absorbeert de lak en houdt dit vast, waardoor druppelen en geknoei tot het verleden behoren! De afmetingen van het kwastje zorgen voor een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie zonder strepen

Ook de nieuwe Ultimate Nail Lacquers bevatten geen schadelijke bestanddelen zoals formaldehyde, tolueen of weekmakers als ftalaten.

De nieuwe Ultimate Nail Lacquers (10ml) zijn verkrijgbaar in 40 kleuren en de Ultimate Nudes (10ml) zijn verkrijgbaar in 7 kleuren. Prijs: € 2,99

 

De nieuwe Ultimate Nail Lacquers en Ultimate Nudes zijn verkrijgbaar in het standaard assortiment vanaf maart 2013 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge