Beauty, Newsflash, Persberichten
1

NEWSFLASH: Bee Venom exclusief bij John Beerens

Op 1 dec heb ik al eens een artikel gemaakt over de vreemdste beauty behandelingen. Daarin heb ik ook bijen gif oftewel Bee Venom besproken. Nu hebben ze het gif verwerkt in verschillende soorten producten en deze producten zijn nu exclusief te koop op JohnBeerens.com

Bee venom is het grote beautygeheim van onder andere Victoria Beckham, Kate Middleton en Kylie Minogue. JohnBeerens.com zorgt ervoor dat het product binnenkort ook in jouw badkamerkastje kan staan!

Bee Venom Serum

In de VS en in Engeland is het een ware hype en wordt Bee Venom al de nieuwe botox genoemd. De dure en pure bee venom is in Korea het populairste anti-aging product, maar na 12 jaar onderzoek is het product nu ook beschikbaar in een betaalbare vorm. Het unieke product heeft zijn succes te danken aan de natuurlijke en organische ingrediënten die diep in de huid dringen en zorgen voor een strakke, gelifte en egale huid. Vandaar dat bee venom de natuurlijke botox genoemd wordt!

Bee Venom Cream

 

Het assortiment bestaat uit een Day & Night Cream en een Make-up Base & Night Treatment. Bee Venom is niet getest op dieren en vrij van parabenen.

Bee Venom Serum € 39,95 voor 30 ml

Bee Venom Cream € 39,95 voor 50 ml

Wacht niet langer en probeer dit alternatief voor botox!

 

Zou jij dit product eens willen uitproberen? 

 

* Artikel De vreemdste beauty behandelingen

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment
  • Evatius
    Reply

    Wel een goedkoper middel van Botox..ja ik denk dat als mijn kraaienpootjes erger worden ik zoiets best zou proberen!

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge