Newsflash, Persberichten
0

NEWSFLASH: Australian Fairtrade Chocoladeletter

Australian Homemade heeft speciaal voor de goedheiligman drie varianten chocolade letters gemaakt. De basic, crispy en exclusive chocoladeletters zijn niet alleen mooi, lekker, maar ook verantwoord. De fairtrade chocoladeletter wordt verpakt in mooie premium vensterdoos en maakt het tot het de lekkerste gift voor de Sint.

De chocoladeletters van Australian Homemade zijn bereid uit de beste melk, puur of witte chocolade en voldoen aan de premium standaard. De 210 gram letters zijn van A tot Z verkrijgbaar.

 
De massieve basic chocoladeletter is voorzien van een exclusieve Australian print. Voor iedereen die van krokant houdt is de crispy letter een heerlijke variant bestaande uit gekaramelliseerde macadamianoten, hazelnoten en rice crispies. De crème de la crème onder de chocoladeletters is de exclusive variant belegd met vers gebrande pistachenoten, amandelen, hazelnoten en pecannoten.

 
De basic en crispy letter is verkrijgbaar in melk, pure of witte chocolade, de exclusive letters zijn in de smaken melk of puur te produceren.

 
Verkoopprijs per stuk: basic €6,95, crispy €7,95 of exclusive € 9,95

 

Als jullie dan moeten kiezen tussen een “normale” chocoladeletter of een fairtrade , waar kiezen jullie dan voor?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge