Fashion, Miss Mags
8

Gevonden…. Hele leuke naam armbandjes

Nog toen ik zwanger was van Olaf en Xavier was ik al op zoek naar leuke armbandjes met de namen van de jongens. Er zijn natuurlijk vele sites waar ze aangeboden worden, maar was gewoon op zoek naar iets speciaals.

Twee weken geleden kwam ik dan eindelijk de armbandjes tegen die ik wilde hebben. LANJOU maakt deze naam armbandjes op bestelling. Niet alleen zelf erg leuk om te kopen, maar ook weg leuk om als cadeau weg te geven.

Ze heeft naast deze leuke bohemian style armbandjes ook hele mooie zilveren ringen met een zwevende steen. En wat ook erg leuk zijn, zijn de oorbellen en kettingen die ze maakt. De sieraden bij LANJOU zijn stuk voor stuk uniek.

Wat LANJOU als webshop anders maakt dan anderen is dat ik het sieraad echt speciaal voor mensen maak. Ik maak alles op bestelling en dat heeft als voordeel dat je de sieraden ook helemaal zelf kan samenstellen. Ik maak gedurende het ontwerpen fotootjes zodat mensen nog kunnen bepalen in welke kleur ze de edelsteentjes willen of welke kleur ketting ze zouden willen. Zo weet je zeker dat je precies krijgt wat je wilt.

Alles wordt dus met liefde, plezier en met veel zorg speciaal gemaakt naar wens van de klant. LANJOU is zeker een leuk merk wat ik in de gaten blijf houden. Weer eens wat anders dan alle webwinkeltjes.

arbandjes-naam

Toen ik het pakketje binnen kreeg was ik ook verrast over hoe het met zorg was ingepakt. Netjes een kleurrijk papiertje eromheen. En ieder armbandje voorzien van een prachtig mooi gemaakt label. YAY ! Eindelijk dé armbandjes die ik wilde. Ik draag deze dagelijks met super veel liefde en super veel plezier.

Vind jij naam armbandjes ook zo leuk ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
8 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge