Fashion, Lifestyle, Miss Mags
3

Mijn Liefde voor armbanden

Bij iedere outfit past wel een leuke armband. Ik zelf echt dol op armbanden en heb er dan ook best wel aardig wat armbanden. Ik vind het leuk om af te wisselen, maar merk dat ik toch vaak dezelfde pak.

Leuke sieraden kunnen je outfit echt helemaal afmaken. Ik ben zelf al niet echt een fashion wonder, maar armbanden Whoo Yeah ! Ik heb er aardig wat, en als ik aan het shoppen ben kom ik bijna altijd ook weer met een nieuwe armband thuis.

Hoewel ik dus echt verschillende soorten armbanden heb, draag ik meestal toch vaak dezelfde. Wat dus eigenlijk helemaal niet hoeft, maarja tijd om daar eens wat verandering in te brengen. Ik zal jullie eens wat armbanden uit mijn sieradenkist laten zien.

Deze twee armbanden zijn echt mijn favoriet. Ik weet ook niet meer waar ik ze gekocht heb, maar weet zeker dat het niet van een bekend merk is.  Deze armbanden draag ik voornamelijk in combinatie met een spijkerbroek.

Deze voornamelijk paarse armband vind ik echt super mooi. Ik draag hem eerlijk gezegd heel weinig. Maar als ik hem draag dan is het in combinatie met paars of bruin. Ik heb deze een keer gekocht bij een winkeltje bij ons in het dorp. Helaas is dat winkeltje er niet maar, maar ze hadden hele mooie zelf gemaakte sieraden.

Ik heb eigenlijk nog 1 soort armband op mijn musthave lijstje staan. En dat zijn die hele leuke armbanden van Noosa. Deze armbanden kun je eigenlijk ook steeds weer veranderen. Door de verschillende chunks die er te verkrijgen zijn.  Tevens zijn er ook riemen van Noosa te verkrijgen.

Check voor meer info op Klik en Klik

 

Zijn jullie ook zo dol op armbanden?

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments
 • Reply

  Ik vind armbandjes ook heel erg leuk, maar heb er niet zo heel veel. Ik heb hele dunne polsjes en het is voor mij vaak lastig om goed passende armbanden te vinden.

 • Reply

  Ik draag haast nooit armbanden, maar ik heb soms zo mijn periodes. Ik heb wel wat armbanden in huis, maar niet heel veel. De armbanden hierover vind ik allemaal wel heel erg mooi!

 • Reply

  ik hou ook heel veel van armbanden! ik heb voor elk setje kleding een bijpassende armband 🙂
  ik volg je via bloglovin, en jij mij?

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge