Beauty, Lifestyle, Miss Mags
5

Mijn Favo Parfum van de maand september

Ik ben dol op parfum, en ik hou zeker van afwisseling. Ik heb daarom ook altijd verschillende merken in mijn kast staan. Iedere dag kies ik een geurtje uit wat bij de dag past of waar ik gewoon op dat moment zin in heb om te dragen. In de maand september heb ik mezelf betrapt dat ik eigenlijk bijna iedere dag voor het zelfde geurtje heb gekozen.

September echt een maand om nog lekker van de zon te kunnen genieten, nou ja ook niet altijd natuurlijk. De parfum wat deze maand mijn favoriet was, vind ik eigenlijk een heerlijke geur voor in de zomer te dragen. Het gaat namelijk om de geur Purr van Kate Perry. Het is een frisse en zeer fruitige parfum, en daar hou ik wel van. En niet alleen is de geur erg lekker, maar de flacon ziet er ook erg leuk uit.

Purr bestaat uit topnoten van fruitig-zoete perziken, frisgroene bamboe en sappige appels. En verder zitten er noten in van witte jasmijn, roze fresia’s en Bulgaarse rozen, en ingrediĆ«nten van vanille, witte amber, sandelhout en moschus.

Deze eerste geur van Katy Perry maakt het voor iedere vrouw mogelijk om vrouwelijkheid, individualiteit en zelfbewustzijn uit te stralen.

De flacon waar de parfum in zit is een liefdesverklaring naar haar katten Krusty, Morrissey en Kitty Purry. De Flacon is ook in de vorm van een katje en de ogen zijn bezet met “juwelen”. Deze “juwelen” zouden haar hartstocht voor alles wat kostbaar is en glinstert moeten weerspiegelen.

Wat vinden jullie van deze parfum ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
5 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge