Miss Mags
2

Mamasieraad van Lovy

Ik kan wel zeggen dat ik dol ben op sieraden. En dan voornamelijk armbanden en kettingen. Ik wissel niet zo snel een ring of horloge en mijn oorbellen zijn mij ook heilig.  Nee ik wissel liever de kettingen en armbanden en zo zorg ik dat ik bij iedere outfit wel iets passends heb.

Nou had ik al twee schattige armbandjes met de namen Olaf en Xavier maar er ontbrak nog een subtiele ketting met een verwijzing naar die twee lieverds. En let wel het moest niet te opvallend zijn, geen opzichtig groot gevaarte om mijn nek.

In de mooie webwinkel van Laura vond ik precies wat ik zocht. Een mooie ketting met leuke en lieve hangertjes, echt een mamasieraad. Een pijl met hartje en een hangertje waar plaats is voor de initialen. Je kunt ook nog eens kiezen welke lengte de ketting moet zijn. Dat is nog eens handig voor vrouwen net zoals ik die een wat bredere nek hebben.  Want een choker zag ik nu ook weer niet zitten ;-).

Wat een feest als je je pakketje binnen krijgt zeg! Mooi goed stevig verpakt en wanneer je het pakje openmaakt is het ook echt nog eens met veel liefde (dat zie je) ingepakt. Mooi papiertje erom, leuke kaartjes erbij en wat pailletten om het helemaal een feest te maken. Het is bijna zonde om het open te maken, maar goed … Die ketting zit erin natuurlijk.


De ketting is precies zoals ik had verwacht, mooi dun en toch stevig. De twee lieverds kunnen er niet vanaf blijven dus hij is hier ook nog tweeling proof. Ben er echt heel erg blij mee en draag het tot nu toe iedere dag met trots.  Weer een mooi sieraad waar ik oprecht blij mee ben.

Lovy heeft niet alleen leuke sieraden voor moeders maar ook voor jongens en voor meisjes. Hele leuke en schattige armbandjes bijvoorbeeld die erg leuk zijn om te geven als kraamcadeau. En voor de stoere jongens zijn er ook hele stoere kettingen. Bijvoorbeeld één met een piratenhoofd als hanger of met een TAG met de naam er op.

Je kunt ook zelf je ketting of armband samenstellen. Zo kun je kiezen uit bedeltjes met naam er op of een geboortesteentje. Op deze manier kun je zelf een origineel sieraad maken voor jezelf of om cadeau te geven.

TIP: Natuurlijk ook heel erg leuk om te krijgen met moederdag.

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments
 • Op
  Reply

  Had je die van de week niet om? Ik heb onbewust wel gezien dat je een mooie ketting om had, maar signaleerde even niet dat hij nieuw was.
  Erg gaaf inderdaad. Zou ook best een mooi mamasieraad willen, maar dan niet zo standaard als twee van die kopjes met de naam op de achterkant. Deze is erg leuk!
  Enne… is dit nu een vroeg moederdagkado of ben je lief geweest voor jezelf? 😉 Veel plezier ermee!
  Op onlangs geplaatst…WasknijpervissenMy Profile

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge