Miss Mags, Tag
2

Mags Bloggers Tag

Vandaag doe ik weer eens een Tag, zodat jullie weer wat meer over mij te weten komen. Ik zag deze tags op verschillende blogs voorbij komen, dus ik dacht laat ik die ook eens gaan doen. Een paar korte vragen waar ik zo kort mogelijk antwoord op zal proberen te geven.

Is je natuurlijke haar stijl of gekruld?
Mijn haar is van nature stijl, met een slag erin. Zodra ik met wat schuim aan de gang ga, dan heb ik zelfs kans dat er toch hier en daar wat krullen verschijnen.

Wat is je natuurlijke haarkleur?

Licht blond. Veel mensen denken dat ik mijn haar blond verf, maar dat is niet zo. De kleur van iemand zijn wenkbrauwen wil niet zeggen dat dat ook de natuurlijke haarkleur is. Dus in mijn geval zijn mijn wenkbrauwen dus donkerblond.

Verf je je haar zelf of ga je naar een kapsalon? 
Toen ik mijn haar nog verfde deed ik het meestal zelf. Nu heb ik met mezelf afgesproken om het nooit meer te verven, tenzij ik grijs word.

Hoe vaak was je je haar?
Soms om de dag en soms 1 x in de 3 dagen, ligt er aan of ik versteviging etc. heb gebruikt.

Doe je zelf je manicure en pedicure of ga je naar een salon?
Ik heb zelf een diploma voor nagelstyliste, maar daar doe ik niets meer mee. Ik kan dus mijn manicure prima zelf, maar voor een set gel nagels ga ik liever naar een salon. En volgende week ga ik ook eens lekker naar een pedicure.

Hoe vaak verander je de kleur op je nagels?
Als ik mijn nagels lak, ben ik het meestal de volgende dag alweer zat en wil ik een andere kleur. Maar het gebeurd ook regelmatig dat ik een paar kleuren probeer en dan toch weer uitkom op de kleur die ik er vanaf heb gehaald.

Lak je je teennagels enkel in de zomer, of ook in de winter?
Euhmmm … ik lak ze nooit ….

Hoelang duurt het voor je je make-up op hebt?
Meestal duurt het ongeveer tussen den 5 tot 15 minuten, ligt ook een beetje of ik voor het hele plaatje ga of alleen simpel.

Doe je eerst je ogen of eerst je gezicht?
Bij het totale plaatje doe ik meestal eerst mijn gezicht en daarna pas de ogen.

“Verzamel” je make-up of koop je enkel wat je nodig hebt?
Ik denk altijd dat ik veel nodig heb, dus koop vaak dingen die ik eigenlijk niet gebruik of niet nodig heb. Of waarbij ik niet eens goed heb gekeken of het wel het juiste product is (kwa kleur etc)

Draag je vaak valse wimpers?
Nee ook nooit, ben tevreden met mijn eigen wimpers, en moet dat gepriegel niet echt hebben. Tevens lukt het me ook niet netjes, dus kan het maar beter niet doen.

Heb je elke dag een fullface?
Nee niet elke dag, ik werk vanuit huis i.v.m eigen bedrijf en als ik nergens heen hoef heb ik niet altijd zin om een full face te doen.  En vriendlief ziet me het liefst au naturel, wat ik niet snap, want met een beetje mascara en een oogpotlood kun je er al heel wat beter uit zien. Nu zie ik er trouwens nooit uit als een ontplofte poederdoos, want dat vind ik zelf ook niet mooi.

Zou je je huis verlaten zonder make-up?
Ja hoor, al moet ik zeggen dat ik het liefst wel wat mascara gebruik voordat ik weg ga.

Hoeveel echt dure producten (high-end) bezit je?
Op dit moment niet echt veel misschien 2 of 3. Ik heb vorige week een hele berg zo hoppa de vuilnisbak in gegooid. Dingen die ik al jaren niet meer heb gebruikt, waaronder wat dure crèmes zijn gewoon zo de bak in gegaan.

Hoe vaak was je je kwasten? 
Zo ongeveer 1 keer in de 2 weken, ik heb niet veel kwasten dus dat scheelt ook een hele hoop.

Plan je de avond vooraf wat je de volgende dag zal aandoen, of kies je dat op het moment dat je jezelf aankleed?
Vaak plan ik het van te voren, maar kan best zijn dat ik dan toch op de dag zelf toch nog iets heel anders aantrek. Als ik op vakantie ga, gaat er altijd ook veel te veel mee. Lijkt wel alsof ik dan een maand weg ga als we maar een week gaan. Ik wil kunnen kiezen wat ik aantrek.

Hoe vaak wissel je je handtas?
Ik ben dol op tassen, heb er zelf maar 4. Alleen het rare is dat ik het liefst eigenlijk helemaal geen tas bij me heb, maar ben aan het kijken voor een leuke nieuwe tas die ik WEL veel ga gebruiken.

Ben je links -of rechtshandig? 
Ik schrijf rechts, maar doe veel dingen ook links.  Vroeger schreef ik ook links, maar ik zat op een Katholieke school waar ze liever zagen dat je rechts schreef. Dus hebben ze mij geforceerd om rechts te laten schrijven. Wat als gevolg gaf dat ik echt héél erg begon te stotteren. Dus kwam er op school ook een logopediste waar ik heen moest. Nu stotter ik alleen nog maar als ik boos ben, of erg emotioneel, en soms als ik te gehaast iets wil zeggen.

Hoe groot ben je?
De vraag kan beter anders gesteld worden: Hoe klein ben je?  ik ben 1.62 cm.

Spreek je andere talen?
Engels en Duits, kan ook wat Italiaans verstaan, maar niet zo heel veel en spreken lukt me niet … Telt Brabants ook?

Hoeveel huisdieren heb je?
2 honden, Bas 11 jaar en Bob 1,5 jaar.

bob

Lieve maar ook zo ondeugende Bob

bas

Ons oudje Bas, heerlijk op de hondentroon

Lees je alle reacties op je blogartikels?
Ik lees alle reacties, omdat ik ze eerst goedkeur, heeft te maken met het feit dat er nog altijd mensen zijn die respectloos zijn.

Hoe kom je aan deze blognaam?
Heel simpel, ik ben een vrouw (Miss) en mijn naam Margareth wordt vaak afgekort naar Mags.

Welke camera gebruik je voor de foto’s op je blog? 
Sony Cyber-shot DSC W610 . Ik wil eigenlijk een spiegelreflex camera, maar ik wil dan eerst wat beter leren foto’s maken etc.

Wat is je favoriete kleur?
Ik heb niet echt 1 favoriete kleur, maar vind pastel kleuren erg mooi. Tevens vind ik een nude kleur ook erg mooi.

Wat is je favoriete beauty/fashion magazine?
Libelle, Vriendin en Viva. Heb afgelopen week een abonnement genomen op de Libelle.

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
2 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge