Gadget, Miss Mags, Review
1

Review Jabra Revo headset

Vandaag maar weer eens een review. Ik ben iemand die weinig muziek luistert via de mobiele telefoon, nou ja weinig .. beter gezegd ik doe dat nooit. Maar een headset hoef je natuurlijk niet alleen met je mobiele telefoon te gebruiken, kan natuurlijk ook op je laptop of PC. Nu kan ik ongestoord die series kijken lekker met een mooie headset op. Maar wat vind ik eigenlijk van deze headset? 

De headset is erg mooi en goed verpakt in een plastic box. Zit goed beschermd dus tijdens het versturen zal er niets mis gaan en zal de headset super goed aankomen. Door steuntjes en klittenband blijft de headset ook goed op zijn plaats liggen. Het is dus inderdaad goed te zien dat er zelfs over de verpakking goed is nagedacht. En het past ook bij de stijl van het product.

jabra-revo-verpakking

Tijdens het uitpakken zie je ook meteen dat er een opbergzak is meegeleverd. Zo kun je dus makkelijk en goed je headset opbergen. Ook is die zak natuurlijk super handig om mee te nemen. Je kunt de headset namelijk in elkaar vouwen. Zodat je een klein pakketje over hebt en dat past natuurlijk weer makkelijk in je tas.

jabra-revo-opbergen

Het geluid van de headset is supergoed, eerlijk gezegd heb ik nooit een headset gehad met dit super goede geluid wat eruit komt. Je kunt namelijk genieten van het volledige Dolby geluid. Tevens kun je zelf bepalen aan welke kant je het snoer aansluit. Aan iedere kant van de headset kun je die inpluggen. Hier is dus ook weer goed over nagedacht, geen snoer die nog in de weg zit. De headset sluit ook goed aan op je oren en zit totaal niet te strak. Je hebt dus geen vacuüm gevoel zoals je wel eens hebt bij andere headsets. Aan het snoer zit ook een klein bedieningspaneel waar ook een microfoon is ingebouwd. Dit bedieningspaneel werkt ook super handig en de microfoon werkt ook goed.

jabra-headset

Ben super tevreden over deze headset, vind het echt een aanrader. Of je het nou gebruikt voor de laptop of mobiel. Deze headset is te koop bij gsmpunt.nl, een webwinkel op het gebied van telefoon accessoires en telefoonhoesjes. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook hele mooie LG G4 hoesjes. De headset is koop voor € 99,95

De headset is misschien wat prijzig, maar gezien het design, het gemak en het super geluid is het geld het zeker waard. Dit is een headset die langer mee zal gaan als een gemiddelde headset.

 
Gebruik jij wel eens een headset ?

miss-mags-a1

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge