Miss Mags, Olaf en Xavier, Opvoeding, Tweeling
1

Dag Tripp Trapp … Hallo Antilop

Toen ik zwanger was was de Stokke Tripp Trapp een kinderstoel die er echt zou moeten komen. Alleen vond ik de prijs er niet naar om er voor onze tweeling twee aan te schaffen en op marktplaats kon ik geen 2 dezelfde vinden in goede staat. In december kreeg ik de kans om een Stokke Tripp Trapp te reviewen. Vanaf die tijd was het gewoon écht de ideale kinderstoel niets zou er aan kunnen tippen. Ja het was gewoon echt de ideale stoel….

Aangezien wij best vaak bij vrienden eten en het niet altijd handig is als onze jongens tijdens het eten dan in hun buggy zitten, dacht mijn vriend dat het handiger zou zijn als we de IKEA Antilop stoelen zouden hebben. Lekker makkelijk meenemen en makkelijk schoon te houden. Tevens ook super makkelijk voor buiten in de zomer. Dus kregen schoonzus en schoonbroer de opdracht om 2 van die IKEA Antilop stoelen mee te nemen ( ze moesten er toch zijn ).

Inmiddels staan de stoelen nu een week in elkaar en lekker opgestapelt in de woonkamer. En ik ben gewoon van mijn Stokke Tripp Trapp geloof afgestapt… Wat een super fijne stoelen zijn die van IKEA. Oké de poten steken iets uit en daar moet je echt wel even aan wennen, maar wat een super fijne stoelen. Makkelijk schoon te maken en te houden. Ze zijn een stuk lichter qua gewicht en makkelijk te verplaatsen. Ga je weg kun je ze ook makkelijk meenemen en het tafelblad is ook makkelijk los te maken.

ikea-antilop
Ook in de IKEA stoelen kunnen ze echt recht zitten. En het lijkt ook wel alsof ze in deze stoel liever zitten als in de Tripp Trapp stoel. Normaal beginnen ze wat te jengelen als ik ze even laat zitten, maar bij de IKEA stoel doen ze dat niet … Geen idee waar het aan ligt, misschien wel het feit omdat we bij de Tripp Trapp en onze andere stoel geen tafelblad hebben. Ze proberen er ook niet uit te klimmen dus dat vind ik ook wel ideaal.

Voor mij dus echt geen andere stoel meer dan de IKEA Antilop stoel. Inmiddels hebben we iemand anders blij kunnen maken met de andere stoelen. Het scheelt ook echt ruimte doordat de Antilop stoelen makkelijk op elkaar te stapelen zijn. Nu zul je denken ja hoor heb je haar weer .. maar wat doe je dan als de kinderen niet meer in die stoel passen. Nou kort gezegd … dan gaan ze gewoon op een gewone stoel met kussen of iets dergelijks. Scheelt ook weer dat we gewoon alle eetkamerstoelen op hun plek kunnen laten staan.

Wat vinden jullie van de IKEA Antilop stoelen ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment
  • Femmy
    Reply

    Wij hebben ook een Tripp Trapp in de kamer staan. Ik vind het nog steeds een ideale stoel. Ik heb spijt dat ik er niet meteen eentje gekocht heb, na de geboorte met al die meegroei accessoires erbij.

    Die IKEA Antilop hebben we ook! Die is destijds met opa en oma meegegaan naar de camping. Inderdaad, lekker licht. Maar wat erger ik me toch steeds aan die uitstekende poten!

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge