Baby, Fashion, Lifestyle, Zwanger, Zwangerschap
0

GEEF JE INTERIEUR EEN TWIST MET DE HIPPE HOEZEN VOOR BABYMEUBELS VAN UKJE

Saai babymeubilair krijgt een frisse look met de toffe hoezen van het Nederlandse merk Ukje. Geef een witte kinderstoel een complete metamorfose met een beige kussenset met stoere neushoornprint, perfect passend bij de ‘urban jungle’-trend. Of bescherm de wipstoel met een zwarte hoes met witte driehoekjes, ideaal voor monochrome-liefhebbers. Zo blijft het meubilair én de woonkamer schoon en fris! Met een ruime keuze aan hippe ontwerpen is Ukje in zes jaar tijd uitgegroeid tot hét hoezenwalhalla voor ouders van jonge kinderen.

Ukje’s eerste wipstoelhoes

Voor haar eerste kindje wist Sifra Douma, eigenaresse van Ukje, een handige tweedehands wipstoel op de kop te tikken. De wipper werkte nog prima, maar de hoes was flink verwassen en Sifra’s huis werd rommelig met al die verschillende babyspullen. Daar bedacht ze iets op: een zuurstokroze hoes, helemaal op maat gemaakt, speciaal voor de wipstoel. Zo paste de wipper perfect in haar interieur en zorgde een knoeifestijn niet meer voor paniek, want de hoes kon gemakkelijk gewassen worden. Na de wipstoelhoes volgden ook het boxkleed, de newbornhoes en de autostoelhoezen. Inmiddels heeft Sifra een enthousiast team van creatievelingen om zich heen verzameld. Onder de merknaam Ukje helpen zij ouders saai babymeubilair op te peppen met hippe hoezen in vrolijke designs.

Hoezen met een twist

Geen fan van de saaie standaardhoezen die je in babywinkels vindt? Ukje biedt een welkom alternatief en maakt van je woonkamer een stijlvol geheel. Sifra luistert naar de wensen van jonge ouders, volgt de laatste trends en ontwerpt dagelijks nieuwe hoezen. Zo heeft Ukje haar collectie onlangs aangevuld met vrolijke prints met flamingo’s, bloemen, toekans en vogels: kleurrijk, fleurig en een tikkeltje retro. Daarnaast zijn de zwart-witte hoezen (perfect voor een monochrome-interieur) nog altijd populair, net als de grafische prints. Met de hoezen van Ukje kies je je eigen stijl én houd je alles makkelijk schoon, want de hoezen kunnen gewoon in de wasmachine. Ideaal!

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge