Fashion, Webshop
1

NEWSFLASH: HEMA lanceert 3D geprinte producten

3D printen, tegenwoordig zie je het steeds vaker. Maar vanaf 3 maart kun je bij de HEMA ook verschillende producten 3D laten printen. HEMA is daarmee de eerste Nederlandse retailer waarbij dit mogelijk is. Je kunt nu je eigen gepersonaliseerde telefooncase, ketting of armband in 3D laten printen. Natuurlijk een erg leuk cadeau voor jezelf maar ook om weg te geven.

Bij HEMA is het eenvoudig om een eigen ontwerp te maken, te bestellen én te laten leveren bij een filiaal naar keuze of natuurlijk nog makkelijk om het bij je thuis te laten bezorgen. HEMA start met het aanbieden van gepersonaliseerde telefoonhoesjes, armbandjes en kettingen. De armbandjes zijn verkrijgbaar met goud- of staalkleurige letters en het bandje heeft een handige sluiting. De armbandjes zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. HEMA heeft het basisontwerp gemaakt dat je makkelijk zelf kunt aanpassen aan je eigen wensen. De levertijd van de producten is 15 werkdagen.

hema-3d-phone-case

Alleen wat wel jammer is dat op dit moment het alleen mogelijk is om telefoonhoesjes voor Apple en Samsung te laten maken.

 

Wat vinden jullie van deze 3D mogelijkheid van HEMA ?

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
1 Comment

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge