Beauty, Review
6

Hema – Gezichts Scrub Cream

Ik had nog nooit mijn gezicht een heerlijke scrub beurt gegeven, terwijl ik het heerlijk vind om de rest van mijn lichaam te scrubben. Nu was ik van de week bij de Hema in ons dorp en zag ik deze scrub cream staan speciaal voor je gezicht. Aangezien bij de Hema de prijzen altijd erg gunstig zijn kon ik deze natuurlijk niet zo maar laten liggen. En vandaag wil ik jullie mijn mening geven over dit product.

Voor mijzelf ziet de verpakking er al erg aantrekkelijk uit, aangezien dat ten eerste mijn aandacht trok in de winkel. Mooi en simpel zoals ik vaker zeg. Niet te veel drukke bedoelingen, modern design zullen we maar zeggen. En wat ik dan ook weer leuk vind is dat de tube wat doorzichtig is, dus je ziet het product ook zitten. Stevige tube, alleen dan wel met een draaidop, wat ik op zich dan weer niet echt handig vind, een fliptop dop was beter geweest.

hema-scrub-cream

 

hema-scrub-cream-dop

De crème ruikt heerlijk beetje bloemig niet te overheersend, maar toch denk ik dat er niet al te weinig parfum in verwerkt zit. Wat minder parfum had wel gemogen, maar nogmaals ik vind het wel lekker zo. De substantie is niet te dun en niet te dik, eigenlijk precies goed.

hema-scrub-cream-ingredienten

 

hema-scrub-cream-op-hand

Het gebruik is heel simpel, je maakt je gezicht en handen wat vochtig waarna je een beetje crème op je handen doet. Daarna verdeel je de crème over het gezicht en masseert met licht draaiende bewegingen over de huid.

De crème smeert makkelijk uit, en voelt toch wel zacht aan op je gezicht. De scrub doet ook echt zijn werk, ik merk zeker dat het de dode huidcellen verwijderd en mijn gezicht voelt na het scrubben lekker zacht aan.

hema-scrub-cream-uitsmeren

 

Ik vind het voor de prijs een hele goede scrub crème, ik weet de prijs niet meer precies , maar het zit voor 100 ml ergens tussen de € 2 en € 3.

Hebben jullie dit product al geprobeerd?

 

[starlist][/starlist]

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
6 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge