Miss Mags
3

Heerlijke Kerstsfeer

Ik ben totaal geen winter mens, geef mij maar lekker de zon. Ik vind het dan ook verschrikkelijk als het weer echt koud is of als er sneeuw ligt. Maar ik hou wel heel erg van kerst. Heerlijke warme sfeer, gezelligheid, gewoon lekker genieten.

Deze morgen zat ik dan ook eens lekker weer op Pinterest en ik was naar foto’s aan het kijken die met kerst te maken hebben. Je ziet echt de mooiste dingen voorbij komen. Bij veel van die foto’s denk ik dan ook steeds “volgend jaar wil ik dat ook zo”. Wat een mooie versieringen komen er aan je neus voorbij.

Niet alleen de versieringen die je ziet, de kaarten de cakes en natuurlijk gewoon echte sfeer impressies. Heerlijk om naar te kijken. Vandaar dat ik jullie enkele foto’s wilde laten zien. Miss Mags heeft namelijk nu ook een board en daar zal ik vanaf vandaag en de volgende dagen regelmatig nieuwe foto’s aan toevoegen.

 

Ik vind het mooi om te zien dat iedereen echt zijn of haar eigen stijl ook echt heeft. Zoals de laatste foto is niet echt mijn stijl, maar vind het wel erg mooi.

Wil je meer foto’s zien die ik in de Holiday board van Miss Mags heb gezet, kun je hier klikken

 

Heb je zelf pinterest zou ik het natuurlijk ook erg leuk vinden als jullie me daar gaan volgen.

 

Welke foto vinden jullie zelf het mooist ?

 

Miss Mags Visit Website
Moeder van een tweeling - Zelfstandig ondernemer - Blogger - Grafisch Vormgever. Is dagelijks bezig met diverse werkzaamheden voor haar eigen bedrijvigheid.
3 Comments

Leave Your Comment

Your Comment*

Your Name*
Your Webpage

CommentLuv badge