• zaterdag, 19 april, 2014

Heerlijke Kerstsfeer

Untitled-2

Ik ben totaal geen winter mens, geef mij maar lekker de zon. Ik vind het dan ook verschrikkelijk als het weer echt koud is of als er sneeuw ligt. Maar ik hou wel heel erg van kerst. Heerlijke warme sfeer, gezelligheid, gewoon lekker genieten.

Deze morgen zat ik dan ook eens lekker weer op Pinterest en ik was naar foto’s aan het kijken die met kerst te maken hebben. Je ziet echt de mooiste dingen voorbij komen. Bij veel van die foto’s denk ik dan ook steeds “volgend jaar wil ik dat ook zo”. Wat een mooie versieringen komen er aan je neus voorbij.

Niet alleen de versieringen die je ziet, de kaarten de cakes en natuurlijk gewoon echte sfeer impressies. Heerlijk om naar te kijken. Vandaar dat ik jullie enkele foto’s wilde laten zien. Miss Mags heeft namelijk nu ook een board en daar zal ik vanaf vandaag en de volgende dagen regelmatig nieuwe foto’s aan toevoegen.

 

Ik vind het mooi om te zien dat iedereen echt zijn of haar eigen stijl ook echt heeft. Zoals de laatste foto is niet echt mijn stijl, maar vind het wel erg mooi.

Wil je meer foto’s zien die ik in de Holiday board van Miss Mags heb gezet, kun je hier klikken

 

Heb je zelf pinterest zou ik het natuurlijk ook erg leuk vinden als jullie me daar gaan volgen.

 

Welke foto vinden jullie zelf het mooist ?

 

Related Posts

3 Comments

 1. Arletta
  16 december 2012 at 19:18 - Reply

  Ahh geweldige kerstsfeer! foto 3 vind ik het mooiste.xx

 2. Danielle
  17 december 2012 at 18:47 - Reply

  Goede foto’s! En zo zo gezellig! Ik ga voor de eerste foto als favoriet!

 3. Sandy
  19 december 2012 at 20:51 - Reply

  heerlijke sfeerkiekjes! Ik ben zelf ook druk aan het pinnen de laatste dagen, vind het heerlijk om al die kerstige dingen te bewonderen ♥